5.10.24

Αναβολή του συνεδρίου εισηγείται η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ UPD...



Έκτακτη συνεδρίαση της ΠΓ πριν από την ΚΕ...
 Ως λόγος πιθανής αναβολής του συνεδρίου προβάλλεται το ότι δεν μπόρεσαν... να βρουν κατάλληλο χώρο.
Την αναβολή του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά μια εβδομάδα εισηγείται η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα το πρωί, μόλις μια ώρα πριν από την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που μετατέθηκε για τις 12 το μεσημέρι.



Σύμφωνα με πληροφορίες η έκτακτη συνεδρίαση της ΠΓ έγινε λόγω προβλήματος με τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου και έτσι έπεσαν στο τραπέζι δύο προτάσεις:  η αναβολή του συνεδρίου κατά μια εβδομάδα και η εκλογή συνέδρων μετά την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων.

Τελικά, η ΠΓ αποφάσισε να εισηγηθεί προς την ΚΕ να παραμείνουν ως έχουν οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία εκλογής προέδρου (24/11) και να μετακινηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου στις 8-11/11. Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής μελών θα είναι σε αυτό το πλαίσιο 25/10 και η εκλογή συνέδρων θα διεξαχθεί στις 2-3/11.


Το προηγούμενο χρονοδιάγραμμα ήταν οι σύνεδροι να εκλεγούν στις 19-20 Οκτωβρίου και το συνέδριο στις 1-3 Νοεμβρίου.

Τούτων δοθέντων, από μια κλωστή κρέμεται και η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Τα επίδικα, πολλά, οι νάρκες επίσης, και δεν αποκλείεται από μια λέξη, από έναν χαρακτηρισμό, να γίνει η έκρηξη, σημειωνει το σημερινό ρεπορτάζ της «Εφ.Συν.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.