10.10.24

Αποδοκίμασε ως «προβοκάτσια» τα sms για ντου στη ΚΕ του Σαββάτου...



Επιβεβαίωσε τη διακίνηση του μηνύματος, διαψεύδοντας οποιαδήποτε ανάμειξη...
Τη φημολογία που ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης περί διακίνησης γραπτών μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα μελών του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, που πρόσκεινται στην ομάδα Κασσελάκη, προκειμένου να συμμετάσχουν σε μαζική κινητοποίηση το ερχόμενο Σάββατο και να εμποδίσουν τη διεξαγωγή της συνεδρίασης της ΚΕ του κόμματος, επιβεβαίωσε, αποδοκιμάζοντας την ενέργεια, ο ίδιος ο τέως πρόεδρος του κόμματος και διαψεύδοντας οποιαδήποτε ανάμειξη.


Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Κασσελάκης κάνει λόγο για προβοκάτσια και σημειώνει: «Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms, με τα οποία καλούνται -δήθεν εκ μέρους μου- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, τονίζω: Όπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες.

Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης».

Τα εν λόγω μηνύματα κάνουν λόγο για κινητοποίηση μελών έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή, καλώντας παράλληλα σε αποχή, έτσι ώστε να μην υπάρξει απαρτία στην προγραμματισμένη διαδικασία.


Συνάντηση των δύο τελικά αντί των πέντε

Νωρίτερα το μεσημέρι, στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Παύλος Πολάκης για συνάντηση των πέντε διεκδικητών της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, στα γραφεία του κόμματος, ο μόνος που έδωσε το «παρών» στην Κουμουνδούρου, ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς οι Σωκράτης Φάμελλος, Νικόλας Φαραντούρης, Απόστολος Γκλέτσος, δεν προσήλθαν εξαιτίας του ζητήματος με το εξώδικο του τέως προέδρου.
 

«Όπως έχω δηλώσει δημόσια, δεν πρόκειται ποτέ να ταλαιπωρήσω τον ΣΥΡΙΖΑ νομικά, συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για προώθηση αυτού του ζητήματος σε εισαγγελική αρχή, σε καταγγελία , σε μήνυση», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης μετά τη συνάντηση. Πρόσθεσε ότι «η διαμαρτυρία μου έχει γίνει δημόσια, έχει ικανοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και θεωρώ ότι θα ήταν καλό για την αξιοπιστία του κόμματος των δικαιωμάτων και της δικαιοσύνης να προβεί και σε μια έρευνα για το εάν προέκυψε αυτή η διαρροή από τους κόλπους της ΚΕ».

«Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν, θέλω να τους νικήσω», είπε από την πλευρά του ο κ. Πολάκης, αναφέροντας ότι ήρθε στη συνάντηση, «σεβόμενος τη συμφωνία», «για να προσφέρω στην ομαλότητα ενόψει συνεδρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: