1.10.24

«Ο Ανδρουλάκης ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω...»



Ο Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, τόνισε ότι απαιτείται αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, και ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της δικής του υποψηφιότητας...

Στράφηκε μάλιστα εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρει ότι μόνο εγώ μπορώ να φέρω αλλαγή ηγεσίας στον δεύτερο γύρο κι ότι, αν περάσω, η θέση του θα είναι δύσκολη. Ξέρει ότι είμαι ο μόνος που μπορώ να τον κερδίσω, γι’ αυτό μου επιτίθεται».

Επιπλέον, υποστήριξε ότι η υποψηφιότητά του συμβάλλει στη διεύρυνση του κόμματος, τονίζοντας την ανάγκη να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι που έχουν αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ. Κατηγόρησε την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος λέγοντας πως αυτή δημιουργεί σύγχυση, αντί να ξεκαθαρίζει τα πράγματα. 

Σχολιάζοντας τον Χάρη Δούκα, ανέφερε ότι οι σημαντικές μάχες δίνονται στη Βουλή, όπου συγκρούεσαι με τον πρωθυπουργό, και υπονόησε ότι είναι δύσκολο να ηγηθεί κανείς ενός κόμματος χωρίς να είναι μέλος της Βουλής.

Απαντώντας στην κριτική της Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία είχε δηλώσει ότι εισήλθε αργά στην πολιτική ως υπουργός, ο κ. Γερουλάνος σχολίασε: «Η κυρία Διαμαντοπούλου δεν έχει διαβάσει την πολιτική μου διαδρομή».

Τέλος, υποστήριξε ακόμη πως «οι πιθανότητες διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ μειώνονται, αν απομακρυνθεί από το πολιτικό κέντρο», ενώ δήλωσε ότι θα είναι στο ΠΑΣΟΚ και την επόμενη μέρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: