12.10.24

Η Νάντια Γιαννακοπούλου στηρίζει Χάρη Δούκα...



Οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος δεν έχουν λάβει ξεκάθαρη θέση υπέρ ή κατά Ανδρουλάκη - Δούκα...
Η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι η πρώτη υποψήφια πρόεδρος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που λαμβάνει ξεκάθαρη θέση υποστήριξης ενός εκ των δύο υποψηφίων (Ανδρουλάκης - Δούκας) για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών... 

Ειδικότερα, η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ -που έλαβε 2,29% και 6.890 ψήφους στον α' γύρο- ανακοίνωσε μέσω social media πως στηρίζει τον Χάρη Δούκα στον β' γύρο της Κυριακής. «Χάρη, πάμε για την Αλλαγή!», έγραψε η Ν. Γιαννακοπούλου δημοσιεύοντας φωτογραφία του δημάρχου Αθηναίων. 


Σημειώνεται πως οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος δεν έχουν λάβει ξεκάθαρη θέση υπέρ ή κατά Ανδρουλάκη - Δούκα και ζητούν από τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες. 

«Πραγματικά, πιστεύω ότι ούτε μπορείς, ούτε πρέπει να προσπαθήσεις να χειραγωγήσεις το σώμα, το οποίο έρχεται να σε ψηφίσει. Νομίζω ότι οι άνθρωποι ήρθαν με έναν σεβασμό απέναντι σε αυτό που είχα να δώσω εκείνη την ώρα, σε αυτόν τον αγώνα. Από εκεί και πέρα, το μόνο το οποίο ζητάω εγώ, είναι ο κόσμος να πάει να ψηφίσει, να μην εγκαταλείψουν τη μάχη, απλώς επειδή δεν είναι ο αγαπημένος τους υποψήφιος εκεί», τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος. 

«Έχω συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις, Τις έχω καταθέσει, Οι πολίτες μπορούν να αξιολογήσουν και τους δύο υποψηφίους και να ψηφίσουν με βάση τι νομίζουν ότι είναι πιο κοντά σε αυτό που μαζί ονειρευτήκαμε. Γιατί υπάρχει ένα 20% που ουσιαστικά μαζί πιστέψαμε σε κάποια πράγματα. Είναι πάρα πολύ σωστό οι πολίτες να λάβουν υπ’ όψιν τις θέσεις», σημείωσε η Άννα Διαμαντοπούλου. 

«Τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα τον επιλέξουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι δημοκρατικοί πολίτες. Το κατέστησα σαφές σε όλους, το επανέλαβα και στους δύο υποψηφίους που επικοινώνησαν μαζί μου. Τη Δευτέρα το πρωί, όποιος και αν εκλεγεί, εγώ θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη για το ΠΑΣΟΚ, όπως έκανα με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια», ξεκαθάρισε ο Μιχάλης Κατρίνης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: