14.10.24

Τέμπη: Αδερφός θύματος επέστρεψε στον Καραμανλή τα χρήματα του εισιτηρίου...

 
Σε μια ανάρτηση όλο αιχμές, σχετικά με τη νέα πλατφόρμα της Hellenic Train για την έκδοση εισιτηρίων και τη δυνατότητα αποζημίωσης λόγω καθυστέρησης δρομολογίου, προχώρησε ο Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός του Βάιου ο οποίος σκοτώθηκε στα Τέμπη...

 
Ειδικότερα, την ώρα που ενάμιση χρόνο μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη το μεγαλύτερο μέρος του σιδηροδρομικού δικτύου παραμένει ανενεργό και στο κομμάτι που λειτουργεί εκτελούνται δρομολόγια χωρίς φωτοσήμανση και σύστημα αυτόματης πέδησης, η Hellenic Train ανακοίνωσε τα εγκαίνια ηλεκτρονικής πλατφόρμας με νέες δυνατότητες για τους χρήστες.

«Βλέποντας τη νέα δυνατότητα που παρέχει η νέα πλατφόρμα της Hellenic Train, με τη δωροκάρτα, αποφάσισα να δώσω πίσω στην εταιρεία τα χρήματα του εισιτηρίου του αδερφού μου, τα οποία μας τα επέστρεψαν λίγες μέρες μετά τα Τέμπη, μιας και η IC62 καθυστέρησε πάνω από 60'», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Βλάχος.



Ο ίδιος στην ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ανέβασε φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι εκχωρεί τη δωροκάρτα 25 ευρώ στον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή με τη σημείωση «Βαγγέλης Βλάχος, αδερφός του Βάιου που δολοφονήθηκε στα Τέμπη».

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση του Β. Βλάχου αναφέρεται στις νέες δυνατότητες των επιβατών στα τρένα, οι οποίοι μπορούν:

να μεταβάλλουν το εισιτήριό τους επιλέγοντας άλλο δρομολόγιο ίδιας διαδρομής σε άλλη ημερομηνία και ώρα, χωρίς χρέωση,
να αλλάξουν το εισιτήριό τους, με πληρωμή ή επιστροφή της διαφοράς τιμής του νέου εισιτηρίου που θα εκδώσουν,
να ακυρώσουν το εισιτήριο ή την κάρτα τους με την επιστροφή του αντιτίμου, σύμφωνα με τον τρόπο αγοράς
να λάβουν αποζημίωση από καθυστέρηση δρομολογίου.

avgi.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: