14.10.24

Συνελήφθη ένοπλος κοντά σε συγκέντρωση του Τραμπ...



Άνδρας με γεμάτο όπλο συνελήφθη σε σημείο ελέγχου κοντά στη συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στη Νότια Καλιφόρνια, όπως μετέδωσαν αργά το βράδυ της Κυριακής αμερικανικά ΜΜΕ...

Ένας άνδρας από τη Νεβάδα με κυνηγετικό όπλο, γεμάτο περίστροφο και πυρομαχικά στο όχημά του συνελήφθη σε σημείο ελέγχου ασφαλείας έξω από τη συγκέντρωση του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου το Σάββατο το βράδυ στην έρημο της Νότιας Καλιφόρνια, δήλωσαν οι αρχές την Κυριακή. Αφέθηκε ελεύθερος το την ίδια ημέρα με εγγύηση 5.000 δολαρίων.

Ο ύποπτος, ένας 49χρονος κάτοικος του Λας Βέγκας, οδηγούσε ένα μαύρο SUV το οποίο σταμάτησαν οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την ασφάλεια για την συγκέντρωση στην περιοχή του Coachella, ανατολικά του Λος Άντζελες, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το τμήμα του σερίφη της κομητείας Ρίβερσάιντ.

Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για κατοχή γεμισμένου πυροβόλου όπλου και κατοχή γεμιστήρα μεγάλης χωρητικότητας, ανέφερε το τμήμα.

«Αυτό το περιστατικό δεν επηρέασε την ασφάλεια του πρώην προέδρου Τραμπ ή των παρευρισκομένων στην εκδήλωση», ανέφερε η δήλωση.

Ο ύποπτος έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 2 Ιανουαρίου 2025, μετέδωσε το Associated Press.

Η εκστρατεία του Τραμπ δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλια σχετικά με τη σύλληψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: