24.10.24

Το βαθύ ρήγμα Σαμαρά – Μητσοτάκη και ο Άδωνις στη… μέση...



Ο υπουργός Υγείας δεν… αντιλήφθηκε αυτό που είδε όλη η Ελλάδα από τη Βουλή • Η σύγκρουση του νυν με τον πρώην μέσω μηνυμάτων και «κύκλων»...
Σε συνθήκης ακραίας ρήξης παραμένουν τα δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα εντός της Νέας Δημοκρατίας που εκφράζονται μέσω των παρεμβάσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός προχώρησε, χθες, σε σοβαρή θεσμική εκτροπή από την αίθουσα της Ολομέλειας, αφήνοντας, παράλληλα, αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού. Η αντίδραση από την πλευρά Σαμαρά δεν άργησε να έρθει μέσω κύκλων.

Ωστόσο, για τον Άδωνι Γεωργιάδη… δε συνέβη τίποτα.

Ο υπουργός Υγείας έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν «αναρμόδιος» να σχολιάσει τις παρεμβάσεις του Αντώνη Σαμαρά, όμως, σήμερα, μέσω παρέμβασής του στον ΣΚΑΪ η αμηχανία του ήταν εμφανής.

Σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωγιάδη «δεν είπε για τον Σαμαρά ο Μητσοτάκης», ενώ όταν οι δημοσιογράφοι του επισήμαναν ότι ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε μέσω κύκλων δεν πτοήθηκε και σημείωσε «σχολίασαν κάτι κύκλοι Σαμαρά, δεν ξέρω τι κύκλοι».

Ως μετρ των ελιγμών ο υπουργός Υγείας συνέχισε λέγοντας «εάν με ρωτάτε, έχει πραγματικό ζήτημα η ΝΔ; Δεν έχει. Γιατί παραπολιτικά δεν μπορώ να σχολιάσω».

Με ενδιαφέρον, πλέον, αναμένεται η σημερινή τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου , Παύλου Μαρινάκη, στο μπρίφινγκ των πολιτικών συντακτών.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: