28.10.24

Παρέλασαν οι μαθητές στην Αθήνα...


Ένταση στο Περιστέρι με παρόντα τον Κ. Μητσοτάκη....

Αριστερές κινήσεις καταγγέλλουν αστυνομοκρατία και προσαγωγές...
Συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων και παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, θρησκευτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, παρέλασαν μπροστά από το κτίριο της Βουλής όλα τα σχολεία της πρωτεύουσας, με τον σημαιοφόρο και πέντε παραστάτες το κάθε ένα.



Σύμμαχος στη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ήταν ο καλός καιρός, με πλήθος κόσμου να συρρέει στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να την παρακολουθήσει.


Προηγήθηκε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, μεταξύ άλλων, από τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκο Πιερρακάκη, την αναπληρώτρια περιφερειάρχη Αττικής, Χριστίνα Κεφαλογιάννη και τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα.



 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Περιστέρι, όπου παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και εκπρόσωποι κομμάτων, σημειώθηκε ένταση, όταν αριστερές κινήσεις επιχείρησαν να συνδέσουν τη σημερινή εθνική επέτειο με τη γενοκτονία που συντελείται στην Παλαιστίνη, με την ανοχή, αν όχι τη στήριξη της ελληνικής κυβέρνησης.


 Κατά τις ίδιες πηγές, δεν έλειψαν μάλιστα και οι προσαγωγές.


Σταδιακά αποκαθίστανται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς και οι περιορισμοί στην κυκλοφορία των ΜΜΜ, που είχαν επιβληθεί στο κέντρο της πόλης για τις ανάγκες της παρέλασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.