13.10.24

Η «τελευταία στροφή» για τον νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ-ΚΊΝ.ΑΛΛ...



 Λίγες ώρες απομένουν για να κλείσουν οι κάλπες και να ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων που θα αναδείξουν τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Χάρη Δούκα σε νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής...


Η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα, καθώς, όπως όλα δείχνουν δεν τίθεται ζήτημα παράτασης της ψηφοφορίας.

Ο λόγος είναι πως η συμμετοχή των ψηφοφόρων στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών είναι αρκετά μικρότερη σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή.


Χαρακτηριστικό είναι ότι λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει 149.783 φίλοι και μέλη του κινήματος, ποσοστό περίπου 20% μικρότερο από τον πρώτο γύρο. Από την Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι οι ψηφοφόροι θα φτάσουν περίπου τους 220.000 με την αποχή να αγγίζει το 30%.

Εάν επιβεβαιωθεί η μειωμένη προσέλευση, η εκλογική αναμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί σχετικά νωρίς και η πρώτη εικόνα για το αποτέλεσμα μπορεί να φανεί έως και τις 8.30 το βράδυ. Σε κάθε περίπτωση η καταμέτρηση και η ανάδειξη του τελικού νικητή δεν αναμένεται να τραβήξουν μέχρι αργά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: