24.10.24

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να ξεγλιστρήσει από τη χυδαιότητα και την πραγματικότητα...»



Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, με αφορμή την απόφαση του πρωθυπουργού να αποχωρήσει από την συζήτηση, η οποία ήταν σε εξέλιξη στη Βουλή, για τις πυρκαγιές, την ώρα που θα ανέβαινε στο βήμα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς...

«Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να ξεγλιστρήσει από τη χυδαιότητα και την πραγματικότητα» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Και συνεχίζει αιχμηρά αναφέροντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης που δείλιασε να αντιμετωπίσει την αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή και που ενοχικά ξεγλιστρούσε από την Ολομέλεια:

  •     Είναι ο ίδιος Μητσοτάκης που συνεχίζει να στηρίζει τον χουντικό Γκόντζο στο δεξιό ψηφοδέλτιο Φουφόπουλου για τις εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
  •     Είναι αυτός που παρακολούθησε εχθές ολόκληρη την ομιλία Στίγκα, διότι προφανώς για τον ίδιο δεν αποτελούν κίνδυνο για το Πολίτευμα οι Σπαρτιάτες.
  •     Είναι αυτός που τείνει χείρα φιλίας και περιμένει χείρα βοήθειας από τους ακροδεξιούς της Βουλής, Σπαρτιάτες και ανεξάρτητους, για να ελέγξει -στη Διάσκεψη των Προέδρων- τη σύνθεση των Ανεξάρτητων Αρχών» υπενθυμίζει καυστικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Αυτός ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να ξεγλιστρήσει από τη χυδαιότητα και την πραγματικότητα» σημειώνει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: