28.10.24

Γλυκά Νερά: 70χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια από γνωστό σκηνοθέτη...



Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για έναν άγριο ξυλοδαρμό στα Γλυκά Νερά, στον οποίο φέρεται να εμπλέκεται πασίγνωστος σκηνοθέτης...

Το περιστατικό, που συνέβη το πρωί της Παρασκευής σε πεζόδρομο, καταγγέλλεται ως πράξη βίας εναντίον ενός 70χρονου κατοίκου της περιοχής, και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η Κατερίνα Νώντα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, όλα ξεκίνησαν όταν ο σκηνοθέτης πλησίασε το θύμα, το οποίο είχε παρκάρει το όχημά του στον πεζόδρομο, όπου η κυκλοφορία επιτρέπεται μόνο για τους μόνιμους κατοίκους.

Όταν ο 70χρονος τον ενημέρωσε για την απαγόρευση διέλευσης, ο σκηνοθέτης αντέδρασε βίαια, επιτέθηκε, τον έσυρε έξω από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια προσπάθησε να μετακινήσει το όχημά του για να απελευθερώσει το πέρασμά του.

Ο 70χρονος περιέγραψε τη στιγμή της επίθεσης:

«Κατεβαίνει κάτω από το αυτοκίνητο, με πιάνει από το χέρι μέσα από το αυτοκίνητό μου, με πετάει πάνω σε μία μάντρα, χτύπησα το χέρι μου, το πόδι μου».

Ο δράστης, σύμφωνα με τον ίδιο, άρπαξε τα κλειδιά του οχήματός του και προσπάθησε να το μετακινήσει. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους γείτονες, οι οποίοι άκουσαν φωνές και τον κατήγγειλαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Το θύμα, που φέρει τραυματισμούς στον αριστερό ώμο και την κλείδα, καθώς και μώλωπες, πρόκειται να εξεταστεί από ιατροδικαστή και σκοπεύει να κινηθεί νομικά, καταθέτοντας καταγγελία στις εισαγγελικές αρχές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.