7.9.24

Oasis: Το «σκάσε» που είπε ο Λίαμ Γκάλαχερ σε θαυμαστή...


...που διαμαρτυρήθηκε για τα ακριβά εισιτήρια...

Οαρχικός ενθουσιασμός για την επανένωση των αδερφών Γκάλαχερ έδωσε σύντομα τη θέση του στην απογοήτευση και την οργή το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού οι θαυμαστές παραπονέθηκαν ότι η τιμή για τις 17 συναυλίες αυξήθηκε χωρίς προειδοποίηση... Οι θαυμαστές είπαν ότι έκαναν ουρές online για ώρες μόνο για να διαπιστώσουν ότι η τιμή των 135 λιρών εισιτηρίων είχε αυξηθεί στις 355 λίρες.




Από την πλευρά του ο τραγουδιστής των Oasis, Λίαμ Γκάλαχερ, απάντησε με ένα «σκάσε» σε έναν από τους φαν ο οποίος τους επέκρινε για την αυξημένη τιμή των εισιτηρίων.


Συγκεκριμένα, χρήστης του Χ έγραψε στον λογαριασμό του τραγουδιστή «Δεν περίμενα ότι οι Oasis θα εξαπατούσαν έτσι τους θαυμαστές τους» για να εισπράξει το «Σκάσε» του Λίαμ Γκάλαχερ, απάντηση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Παράλληλα ο τραγουδιστής τρόλαρε κάποιον από τους θαυμαστές του που τον ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσουν επιπλέον εισιτήρια, απαντώντας του, πως θα κοστίζουν 100.000 λίρες και θα είναι για γονατιστούς.

Οι Oasis ιδρύθηκαν το 1991 στο Μάντσεστερ από τους αδελφούς Noel και Liam Gallagher. Το συγκρότημα έγινε γνωστό με το ντεμπούτο άλμπουμ τους, “Definitely Maybe” (1994), το οποίο περιλαμβάνει επιτυχίες όπως το “Live Forever” και το "Supersonic".

Το δεύτερο άλμπουμ τους, “(What’s the Story) Morning Glory?” (1995), τους καθιέρωσε παγκοσμίως με τραγούδια όπως το “Wonderwall” και το "Don’t Look Back in Anger".

Παρά την επιτυχία τους, οι Oasis διαλύθηκαν το 2009 λόγω συνεχών διαφωνιών μεταξύ των αδελφών Gallagher.

Δεν υπάρχουν σχόλια: