18.9.24

Νίκος Παππάς για δολοφονία Φύσσα: «H μνήμη του παραμένει ζωντανή ως σύμβολο του αγώνα ενάντια στον φασισμό...»



«Η 18η Σεπτεμβρίου αποτελεί μια μαύρη επέτειο για τη χώρα, τη δημοκρατία και την κοινωνία» σημειώνει ο Νίκος Παππάς σε ανάρτησή του στο X με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα....

«11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, η μνήμη του παραμένει ζωντανή ως σύμβολο του αγώνα ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό» γράφει ο Νίκος Παππάς.

Και συνεχίζει, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας επισημαίνοντας πως «ο Παύλος ποτέ δεν έμεινε σιωπηλός. Ούτε ως πολίτης ούτε ως καλλιτέχνης. Αλλά και τώρα «φωνάζει» ότι ο αγώνας ενάντια στις ιδεολογίες του μίσους, της ακροδεξιάς και του ρατσισμού είναι διαρκής, και κανείς δεν δικαιούται να μένει σιωπηλός».

«Σήμερα, η ανάγκη για ένα ισχυρό δημοκρατικό μέτωπο είναι πιο επιτακτική από ποτέ, απέναντι στην ακροδεξιά που σηκώνει ανάστημα πανευρωπαϊκά αλλά και στη χυδαία επιχείρηση ιστορικού αναθεωρητισμού από τη δεξιά» αναφέρει καταληκτικά ο Νίκος Παππάς...

 Η 18η Σεπτεμβρίου αποτελεί μια μαύρη επέτειο για τη χώρα, τη δημοκρατία και την κοινωνία.

11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, η μνήμη του παραμένει ζωντανή ως σύμβολο του αγώνα ενάντια στον φασισμό και τον ρατσισμό.

Ο… pic.twitter.com/3d6BzSYQq9

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.