24.9.24

Το en face του Φάμελου και η ομάδα των «ανεξάρτητων...»



Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα για τον Φάμελο μονόδρομος είναι το … «en face»!

Δεν ξέρουμε αν τελικά θα βάλει υποψηφιότητα ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του κόμματος...

Οι οιωνοί λένε όμως ότι αυτός θα είναι ο τρίτος επίδοξος πρόεδρος μετά την (προαναγγελμένη) υποψηφιότητα Πολάκη και την (αναμενόμενη) υποψηφιότητα Κασσελάκη.

Με δεδομένο πως οι δύο τελευταίοι εμφανίστηκαν φωτογραφικά στα social media ο ένας με το δεξιό του προφίλ (Κασσελάκης) και ο άλλος με το αριστερό του (Πολλάκης) είναι εμφανές πως η υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου πρέπει να είναι με κατά πρόσωπο φωτογράφιση.

Αφελής;

Να σημειώσουμε πάντως ότι στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολλάκης φαίνεται πως διατηρεί αρκετές αυταπάτες για τον (έκπτωτο) πρόεδρο που τόσο καιρό στήριζε.

Αλλιώς δεν εξηγείται το …άνοιγμα που κάνει στους «Κασσελίστας» ζητώντας να «εγγυηθούμε την ενωτική πορεία σταματώντας τις διχαστικές τοποθετήσεις».

Μάλλον ο βουλευτής Χανίων δεν έχει αντιληφθεί ότι οι ξέφρενοι οπαδοί του Κασσελάκη μπορεί να αποκαλούν την Ο.Γεροβασίλη, τον Κ.Ζαχαριάδη, τον Σ.Φάμελλο και τους άλλους «νομενγκλατούρα» και τον Νίκο Παππά «προδότη», όμως ο ίδιος θα βρεθεί στο στόχαστρό τους. Έστω και με «έξυπνους» η «πλάγιους» τρόπους.

Βλέπετε το κοινό του Πολάκη και του Κασσελάκη «τέμνονται» οπότε ο πρώην δήμαρχος Σφακίων θα είναι το πρόβλημα με το οποίο – σε πρώτη φάση – θέλουν να ξεμπερδέψουν οι «Κασελίστας»...

Επισυνδέσεις - NEWS 24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια: