21.9.24

«Bullying» καταγγέλλει η Τζάκρη...


Συκοφαντίες απαντά ο Ραγκούσης ...
Νέος γύρος σκληρής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Θεοδώρα Τζάκρη και τον Γιάννη Ραγκούση, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής σήμερα ενόψει της εκλογής νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία...


Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ισχυρίστηκε ότι πριν 14 χρόνια υπέστη μπούλινγκ από τον κ. Ραγκούση κι ότι ο τελευταίος υποστήριξε πως το έκανε για να μην υπογράψει η ίδια σκανδαλώδεις αποφάσεις στο υπουργείο Εσωτερικών.
 
Η κ. Τζάκρη προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη υποστηρίζοντας ότι δεν ευσταθούν τα περί απόπειρας διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Επίσης, ανέφερε ότι υπήρξε μπούλινγκ σε βάρος και της κ. Αυγέρης σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

«Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη» απάντησε ο κ. Ραγκούσης.


«Η κ. Τζάκρη λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου» ξεκαθάρισε ο πολιτικός για να προσθέσει: «Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι το πως θα απέλθει από την Ευελπίδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.