16.9.24

Ο Δούκας απαντά σε Πορτοσάλτε, Γεωργιάδη...


... και στην έρευνα για αποστολή προεκλογικών sms...
Τις δικές του παροτρύνσεις συνέχισε ο Άρης Πορτοσάλτε από τον αέρα του ΣΚΑΪ ζητώντας αυτή τη φορά, επί περίπου μία εβδομάδα, την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να παρέμβει, γιατί ακροατές του ανέφεραν... πως δέχονται μηνύματα από τον Χάρη Δούκα ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. στις 6 Οκτώβρη. 
 
Η ανεξάρτητη Αρχή γνωστοποίησε σήμερα ότι «προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από υποψήφιο αρχηγό πολιτικού κόμματος ενόψει εκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος». 

Ο κ. Δούκας απαντά σε δήλωσε του στέλνει «μηνύματα από το ίδιο μητρώο που στέλνουν και οι συνυποψήφιοί μου. Όμως οι κ. κ. Πορτοσάλτε και Γεωργιάδης έχουν ως μοναδικό στόχο εμένα» τόνισε, αφού σημείωσε τα εξής: «Εδώ και μέρες, ο κ. Πορτοσάλτε μετά και τη δημόσια προτροπή του κ. Γεωργιάδη καλούσε επίμονα την ανεξάρτητη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να ξεκινήσει έρευνα εναντίον μου για τα sms, με τα οποία πληροφορώ τους πολίτες για τις δράσεις μου. Τελικά σήμερα εισακούστηκαν».

«Ας γνωρίζουν ότι όσο τα χτυπήματά τους σε εμένα και τους συνεργάτες μου πληθαίνουν, τόσο περισσότερο μας δυναμώνουν. Η κοινωνία θα τους απαντήσει στις κάλπες, στις 6 Οκτώβρη» καταλήγει ο δήμαρχος Αθηναίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: