6.9.24

Υπόγεια χτυπήματα στο ΠΑΣΟΚ...

Οι πληροφορίες περί «κοψίματος» υποψηφίων από την επιτροπή δεοντολογίας του Κινήματος έδιναν κι έπαιρναν χθες.

Μέχρι που ο Χάρης Δούκας ζήτησε εξηγήσεις από τη Χαριλάου Τρικούπη για αναρτήσεις που υπήρχαν στο Facebook περί ασυμβίβαστου της ιδιότητας του δημάρχου με εκείνη του υποψήφιου προέδρου...Μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης και ενώ η σχετική σπερμολογία ήταν από τη Δευτέρα, η επιτροπή δεοντολογίας δεν είχε τοποθετηθεί επ’ αυτού. Κακώς όμως, διότι τέτοια θέματα πρέπει να κλείνουν αμέσως.

Καλά ενημερωμένες πηγές έλεγαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κοπούν υποψηφιότητες εάν καταθέσουν τις 5000 υπογραφές μελών, που απαιτεί το καταστατικό.

Την ίδια ανησυχία όμως είχε και το στρατόπεδο της Άννας Διαμαντοπούλου, που ψαχνόταν μήπως η υποψηφιότητά της «σκαλώσει» σε κάποιο τυπικό θέμα – άγνωστο ποιο μπορεί να είναι αυτό.

Κανονικά δεν υπάρχει θέμα και είναι απορίας άξιον πώς άρχισε μία τέτοια συζήτηση.

Προφανώς είναι τα προεόρτια της άγριας σύγκρουσης ενόψει της 6ης Οκτωβρίου.

Η έγνοια με τη διαφθορά

Στο ΠΑΣΟΚ έχουν κι άλλες έγνοιες.

Μάλλον πιο σοβαρές.

Βλέπετε, η συμμετοχή δύο στελεχών του Κινήματος στη σπείρα με τους εκβιασμούς σε καταστηματάρχες της Αθήνας, έπεσε σαν βόμβα στη Χαριλάου Τρικούπη.

Η επιτροπή δεοντολογίας παρέμβηκε άμεσα και ανέστειλε την κομματική ιδιότητα των δύο εμπλεκομένων στη δυσώδη και ποινική αυτή υπόθεση.

Αλλά το τελευταίο που θέλει τώρα η Χαριλάου Τρικούπη είναι να ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν.

Μνήμες που αφορούν σε υποθέσεις διαφθοράς. Είδε κι αποείδε το Κίνημα να αφήσει πίσω του αυτά τα βάρη, δίνοντας τη σκυτάλη στη νέα γενιά, δεν θα ήθελε να πέσει πλέον η παραμικρή σκιά.

Εκτός κι αν ισχύει κάτι που συχνά πυκνά το βρίσκουν κάποιες έρευνες με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Έρευνες οι οποίες λένε ότι το brand «ΠΑΣΟΚ» εξακολουθεί να κουβαλά τραύματα και να έχει ταβάνι…

Κάλχας - Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: