11.9.24

«Συμμαζέψαμε το χάλι σου – Είσαι μαρξίστρια» - Δείτε το βίντεο...



Όπως αναμενόταν, το ντιμπέιτ μεταξύ της Κάμαλα Χάρις και του Ντόναλντ Τραμπ εξελίχθηκε σε άγρια κόντρα, με κύρια σημεία την οικονομία, τις αμβλώσεις, την εξωτερική πολιτική, τη Ρωσία και τον Βλαντιμίρ Πούτιν τον Τζο Μπάιντεν και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή...

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήληωσε «το Ισραήλ θα χαθεί» αν κερδίσει η Χάρις τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

«Απεχθάνεται το Ισραήλ. Αν γίνει πρόεδρος αυτή, πιστεύω ότι το Ισραήλ δεν θα υπάρχει πλέον σε δυο χρόνια», επέμεινε ο μεγιστάνας των ακινήτων. «Το Ισραήλ θα χαθεί», επανέλαβε.
Ο Τραμπ για νιοστή φορά αρνείται να αναγνωρίσει την ήττα

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε για ακόμη μια φορά κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ να αναγνωρίσει πως ηττήθηκε στις προεδρικές εκλογές του 2020 από τον Τζο Μπάιντεν.

«Υπάρχουν τόσες αποδείξεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά», υποστήριξε, επαναλαμβάνοντας τον ανυπόστατο ισχυρισμό του πως διαπράχθηκε νοθεία. «Έλαβα 75 εκατομμύρια ψήφους, περισσότερες από οποιονδήποτε απερχόμενο πρόεδρο. Μου είχαν πει πως αν λάμβανα 63 εκατομμύρια, όσες είχα λάβει το 2016, δεν θα μπορούσα να χάσω», πρόσθεσε.

«Είναι περίγελος»


Από την πλευρά της, η Κάμαλα Χάρις πρόσαψε στον Ρεπουμπλικάνο αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ ότι είναι «περίγελος» των ξένων ηγετών, τονίζοντας πως «χειραγωγείται» από «δικτάτορες», κατά τη πρώτη τηλεμαχία τους στη Φιλαδέλφεια, που μονοπωλείται από πικρές και σκληρές κατηγορίες.

«Έχω γυρίσει τον κόσμο ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κι οι ηγέτες του κόσμου όλου περιγελούν τον Ντόναλντ Τραμπ», διαβεβαίωσε η κυρία Χάρις, επιμένοντας πως είναι «διαβόητο» το ότι «δικτάτορες και αυταρχικοί ηγέτες εύχονται να γίνετε ξανά πρόεδρος διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως μπορούν να σας χειραγωγήσουν κολακεύοντάς σας και κάνοντάς σας χάρες».

Τι είπε ο Τραμπ για την απόπειρα δολοφονίας

Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως δεν έχει «καμιά αμφιβολία» ότι ο λόγος που έγινε η απόπειρα δολοφονίας του στα μέσα του Ιουλίου ήταν οι επικρίσεις των αντιπάλων του.

«Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως χτυπήθηκα από σφαίρα στο κεφάλι εξαιτίας όσων είπαν για μένα», είπε ο πρώην πρόεδρος, που τραυματίστηκε στο αυτί όταν διαπράχθηκε η απόπειρα.

«Μιλάνε για δημοκρατία», λένε πως «είμαι απειλή για τη δημοκρατία. Αλλά αυτοί είναι η απειλή», επέμεινε ο κ. Τραμπ.

«Μιλάω εγώ», πετάει ο Τραμπ στη Χάρις

«Μιλάω εγώ», πέταξε ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ στη Δημοκρατική αντίπαλό του Κάμαλα Χάρις κατά τη διάρκεια της πρώτης τους τηλεμαχίας ενόψει των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την 5η Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

«Μιλάω εγώ», είπε, προσθέτοντας «σου θυμίζει κάτι;».

Οι μετανάστες «τρώνε γάτες και σκύλους»


Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε, κατά τη διάρκεια της πρώτης τηλεμαχίας του με την Κάμαλα Χάρις, φήμη που γνώρισε διάδοση στο διαδίκτυο, κατά την οποία μετανάστες τρώνε «γάτες και σκύλους» σε πόλη της πολιτείας Οχάιο (βορειοανατολικά).

«Στο Σπρίνγκφιλντ, τρώνε σκύλους, οι άνθρωποι που ήρθαν» (σ.σ. οι μετανάστες), «τρώνε γάτες. Τρώνε κατοικίδια συντροφιάς των κατοίκων. Αυτό συμβαίνει στη χώρα μας και είναι ντροπή», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, αναπαράγοντας φήμη για αϊτινούς μετανάστες που έχει επίσης διαδοθεί κι από άλλους Ρεπουμπλικάνους, παρά τις διαψεύσεις της από μέρους των τοπικών αρχών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: