15.9.24

Πύραυλος από την Υεμένη κατέπεσε στο Ισραήλ ...



Το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας σκοτώνοντας Παλαιστίνιους σε περιοχές, όπως η Τζαμπάλια και το Νουσέιρατ, ενώ παράλληλα δέχεται χτυπήματα για τη γενοκτονία που συντελεί....


Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως πύραυλος εδάφους-εδάφους εκτοξεύθηκε προς το κεντρικό Ισραήλ από την Υεμένη, και έπεσε σε ανοιχτό χώρο μη κατοικημένης περιοχής, χωρίς να προκαλέσει θύματα. 

Στην περιοχή ακούστηκαν επίσης ισχυρές εκρήξεις, οι οποίες οφείλονταν σύμφωνα με τον στρατό στα συστήματα αναχαίτισης πυραύλων που ενεργοποιήθηκαν. Θραύσματα από πυραύλους αναχαίτισης έπληξαν έναν σιδηροδρομικό σταθμό, προκαλώντας ζημιές, σύμφωνα με το ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων Ynet News.

Λίγο νωρίτερα, ήχησαν σειρήνες που προειδοποιούσαν για επικείμενη αεροπορική επιδρομή στο Τελ Αβίβ και στο κεντρικό Ισραήλ με τους κατοίκους να σπεύδουν στα καταφύγια. Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν «ελαφρά» την ώρα που προσπάθησαν να προστατευτούν σε καταφύγιο, ανέφερε το δημοσίευμα.

Επίσης, το Ynet News μετέδωσε πως έγινε και άλλη επίθεση, με μη επανδρωμένο αεροσκάφος, στη βόρεια περιφέρεια του Ισραήλ, Μετούλα, η οποία προκάλεσε ζημιές αλλά όχι θύματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: