6.9.24

Ούτε ο Κακλαμάνης πάει ΔΕΘ...



Μετά τους Σαμαρά και Καραμανλή, ούτε ο πρώην υπουργός θα δώσει το «παρών» στις εκδηλώσεις, ενώ άφησε αιχμές προς το Μαξίμου...
«Δεν θα πάω στη ΔΕΘ, δεν βρίσκω περιεχόμενο». Αυτά ήταν τα λόγια του Νικήτα Κακλαμάνη, όταν ρωτήθηκε εάν θα δώσει το «παρών» στο σόου υποσχέσεων και παροχών που ετοιμάζει ο πρωθυπουργός το Σαββατοκύριακο.

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος κατά καιρούς έχει εκτοξεύσει βέλη προς το Μαξίμου και την ηγεσία του κόμματος, δεν παρέλειψε μιλώντας στο Attica TV να χτυπήσει νέο καμπανάκι προς την παράταξη μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.


«Τι σας έλεγα μετά τις Ευρωεκλογές σχετικά με το αποτέλεσμα; Εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη. Ότι δεν πήραμε το μάθημα, στον βαθμό που θα έπρεπε να το πάρουμε, για να κάνουμε τις σωστές κινήσεις» σημείωσε μεταξύ άλλων.


Σχετικά με τη ΔΕΘ τόνισε ακόμη ότι «πέρυσι, μας έλεγαν ότι όσοι εκλέγονται από τη Λάρισα και κάτω να μην πάμε στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, για να μην δοθούν λάθος εντυπώσεις. Φέτος, προσκαλούν ακόμα και τους πρώην βουλευτές».

Υπενθυμίζεται ότι στη ΔΕΘ δεν θα παραστούν ούτε οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, επιβεβαιώνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι το χάσμα με την «μητσοτακική» πτέρυγα παραμένει αγεφύρωτο.

Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του θα επιχειρήσουν, εξάλλου, να δώσουν μια εικόνα επανεκκίνησης με το βλέμμα σε υποσχέσεις και εξαγγελίες για τον τομέα της Υγείας, τη φορολογία και άλλα σημεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: