19.9.24

Ραγκούσης σε Τζάκρη: «Αυτό που λέει είναι απολύτως ψευδές – Την προκαλώ, γιατί θα μπλέξει αλλιώς μαζί μου...»



Η Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε την Πέμπτη για τις καταγγελίες του Γιάννη Ραγκούση ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν είναι η μόνη που έχει δεχθεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Γιάννης Ραγκούσης απάντησε στην Θεοδώρα Τζάκρη από τη συχνότητα του ΑΝΤ1...

καθώς ενημερώθηκε on air για τις καταγγελίες σε βάρος του, με τον ίδιο να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη.

«Τέτοια λάσπη σε όλη μου τη ζωή δεν την έχω “φάει”. Δεν έχω δεχθεί ποτέ τέτοια λάσπη και δεν θα το επιτρέψω, θα την επιστρέψω και θα φροντίσω να τιμωρηθεί σε όλα τα επίπεδα. Απλά και νηφάλια, την προκαλώ και απαιτώ να πει δημόσια τι εννοεί. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να τεκμηριώσει τέτοιο ισχυρισμό. Αν δεν το κάνει ή το κάνει ψευδώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με συνέπειες πολτικες κομματικές και νομικές. Αυτή τη λάσπη της κυρίας Τζάκρη και το γεγονός ότι διανοήθηκε να εκτοξεύσει εναντίον μου τέτοια συκοφαντία, όχι θα την επιστρέψω, αλλά θα φροντίσω να τιμωρηθεί αυστηρά σε όλα τα επίπεδα» είπε αρχικά ο κ. Ραγκούσης.

«Την προκαλώ, γιατί θα μπλέξει αλλιώς μαζί μου. Αν έχει να μου καταλογίσει οτιδήποτε να τολμήσει, να διανοηθεί να το κάνει. Αυτό που λέει είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό. Το μόνο που έχω δώσει δικαίωμα στον εαυτό μου είναι με όποιον διαφωνώ να έχουμε πολιτική αντιπαράθεση» συμπλήρωσε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τζάκρη για Ραγκούση: «Με ξεπερνά να μιλά για μπούλινγκ – Ξέρει αυτός» (Βίντεο)


«Το να μιλάει ο Γιάννης Ραγκούσης για μπούλινγκ “με ξεπερνά”» είπε  νωρίτερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ  η Θεοδώρα Τζάκρη τονίζοντας πως «αυτός ξέρει τι εννοεί».

Στην συνέχεια  η κ. Τζάκρη τόνισε πως «το μεγαλύτερο μπούλινγκ στην παρούσα φάση το υφίσταται ο Στέφανος Κασσελάκης».

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μπούλινγκ όταν σου λένε «φύγε» ενώ έχεις εκλεγεί και αυτό του επαναλαμβάνουν συνεχώς.

Τζάκρη για Νοτοπούλου

Σχετικά με τις δηλώσεις της Κατερίνας Νοτοπούλου η κ. Τζάκρη σχολίασε, ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, γνωρίζει μόνο αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης.

Ενώ πρόσθεσε «πότε η πολιτική παρότρυνση ενός εκλεγμένου αρχηγού είναι μπούλινγκ; έχουμε χάσει την έννοια των λέξεων, ξέρουμε τι σημαίνει;» αναρωτήθηκε.

«Εγώ το ξέρω πολύ καλά γιατί το έχω νιώσει στο πετσί μου. Μπούλινγκ είναι όλος αυτός ο εκφοβισμός, όλες αυτές οι συμπεριφορές» πρόσθεσε στη συνέχεια η κ. Τζάκρη.

Τέλος είπε: Όποιος θεωρεί ότι βιώνει  μπούλινγκ εδω είναι οι ελληνικές Αρχές»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: