17.9.24

«Αν οι δημοσκοπήσεις ήταν αξιόπιστες, ο Λοβέρδος θα ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η Αχτσιόγλου του ΣΥΡΙΖΑ και ο Μεϊμαράκης της ΝΔ...»



Ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε ότι κατανοεί πως πολλοί άνθρωποι αυτή την περίοδο νιώθουν προβληματισμένοι από τις δημοσκοπήσεις και τις στοιχηματικές εταιρείες, στις οποίες και επιτέθηκε.

O βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε σε ανάρτησή του ότι θέλει να είναι ξεκάθαρος...

, επισημαίνοντας πως, παρά τις προσπάθειες ορισμένων εταιρειών δημοσκοπήσεων να πείσουν για την αξιοπιστία αμφιλεγόμενων ερευνών, εκείνος θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τους επαγγελματίες που κάνουν σοβαρά τη δουλειά τους, σε όλους τους τομείς.

Υπογράμμισε επίσης ότι η επιμονή αυτών των εταιρειών να διαμορφώσουν κλίμα ή να επηρεάσουν το αποτέλεσμα σε μια τόσο σύνθετη και ανοιχτή διαδικασία, όπου δεν είναι σαφές το εκλογικό σώμα που θα εκφραστεί στις εσωκομματικές εκλογές, δεν πρέπει να μας απασχολεί ή να μας επηρεάζει.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι αν οι δημοσκοπήσεις ήταν αξιόπιστες σε εκλογές ανάδειξης αρχηγού κόμματος, τότε ο κ. Λοβέρδος θα ήταν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η κα. Αχτσιόγλου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Μεϊμαράκης πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός της χώρας. Τέλος, σημείωσε ότι η πραγματικότητα θα διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις και κάλεσε τους πολίτες να απαντήσουν σε όλα αυτά με την ψήφο τους, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στις κάλπες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.