23.9.24

Στη Νέα Υόρκη σύσσωμη και με χαμόγελα η οικογένεια Μητσοτάκη...


Δεν πτοείται η οικογένεια Μητσοτάκη ούτε από Σαλμάδες ούτε από τουρκική επιθετικότητα, ούτε από ακρίβεια και συνεχίζει τις συναντήσεις της και στο εξωτερικό. Εξάλλου λεφτά υπάρχουν και η ατμόσφαιρα είναι πιο ήρεμη!...

Αυτή τη φορά με αφορμή τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθούν και τα πέντε μέλη της στη Νέα Υόρκη, αφού όλα είναι μια γιορτή.


«Η 6η επανένωση της οικογένειας με αφορμή τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είναι σε εξέλιξη» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο Threads ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στον φακό πόζαραν η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα τρία παιδιά τους, ο Κωνσταντίνος, η Σοφία και η Δάφνη. Στην όλη ανάρτηση και ένα emoji με χαμόγελο.

Είχε προηγηθεί, στο Instagram ανάρτηση του ιού Μητσοτάκη για την παραπομπή Σαλμά στην επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.




Προφανώς τον ενδιαφέρει και η διεθνής πολιτική, αφού -όπως είχε αποκαλύψει το Documento στις αρχές Μαΐου του 2022- προσελήφθη από τον Ισπανό ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς σε θέση διαπιστευμένου
 κοινοβουλευτικού βοηθού στο Ευρωκοινοβούλιο. Μάλιστα, η πρόσληψή του έγινε 4 μήνες μετά την λήξη της στρατιώτης του θητείας, προκαλώντας μεγάλη κουβέντα για τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκε.

Μπορεί και η παρουσία της οικογένειας και του γιου, σύσσωμης στη Νέα Υόρκη να είναι συσσώρευση εμπειρίας για τον ιό, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας.


Τώρα, αν οι Έλληνες δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα, το νοίκι, τα δάνεια στις τράπεζες ή σε λίγο το νερό, η οικογένεια να’ναι καλά!

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.