25.9.24

Ο ακροδεξιός μεγιστάνας και η ακροδεξιά ΠΘ...



Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε η αλληλεπίδραση που είχαν Έλον Μασκ και Τζόρτζια Μελόνι κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Global Citizen 2024 από το Atlantic Council στη Νέα Υόρκη, στα οποία βραβεύτηκε και ο Έλλην πρωθυπουγός με τον φιόγκο...

«Είναι ακόμα πιο όμορφη εσωτερικά από ό,τι είναι εξωτερικά» είπε ο ιδιοκτήτης του Χ και της Tesla παρουσιάζοντας την πρωθυπουργό της Ιταλίας, με την Τζόρτζια Μελόνι να ανταπαντά με τον χαρακτηρισμό «πολύτιμη ιδιοφυία» για τον Μασκ.

Ο δισεκατομμυριούχος από τη Νότια Αφρική είχε και άλλα κοπλιμέντα για την Μελόνι λέγοντας ότι είναι «αυθεντική, τίμια και καλόκαρδη. Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε πάντα για τους πολιτικούς».

Love is in the air, σχολίασε το Politico με την New York Post να προσθέτει ότι όταν ο Μασκ έδωσε το βραβείο στη Μελόνι, «οι δύο τους φάνηκε στιγμιαία να κοιτούν ο ένας τον άλλο στα μάτια».
Κατά το Politico ήταν η 47χρονη Ιταλίδα πολιτικός που ζήτησε το βραβείο να της το δώσει ο 53χρονος δισεκατομμυριούχος.

Μελόνι και Μασκ έκατσαν δίπλα-δίπλα στο δείπνο του Atlantic Council και είχαν έντονη συζήτηση όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X.

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας και ο ιδιοκτήτης της Tesla έχουν συναντηθεί ήδη αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα με την πρώτη τους συνάντηση να πραγματοποιείται στο σπίτι της Μελόνι στη Ρώμη τον Ιούνιο του 2023.

Ο Έλον Μασκ είχε, επίσης, μιλήσει τον περασμένο Δεκέμβριο σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος της Μελόνι «Αδέρφια της Ιταλίας»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.