26.9.24

Καλή τύχη...



Όπως φαίνεται σε κάποιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αρέσει το … «ζείν επικινδύνως». Πιθανότατα σε αυτούς περιλαμβάνεται ο βουλευτής Κυκλάδων Μάρκος Καφούρος...

Αλλιώς δεν εξηγείται μια ερώτηση που πήγε και κατέθεσε προς τον υπουργό Περιβάλλοντος, Θόδωρο Σκυλακάκη. Που δεν είναι μόνον υπουργός Περιβάλλοντος αλλά και μέλος του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Η ερώτηση έχει τίτλο: «Καταστρατήγηση της αναστολής έκδοσης οικοδομικών αδειών στην περιοχή της Καλντέρας στη νήσο Θήρα». Μόνον από αυτό κατανοεί κανείς ότι δεν μιλάμε για …μικροδουλειές.

Στο κείμενό της επισημαίνει (στην …πολεοδομική γλώσσα)  πως «έχουν αφαιρεθεί από τη Ζώνη Ι δύο τουλάχιστον ιδιοκτησίες εκατοντάδων στρεμμάτων, ενώ σε άλλες περιοχέςο επισυναπτόμενος χάρτης συμπεριέλαβε εντός της Ζώνης Ι μικρές ιδιοκτησίες οι οποίες ανήκαν μέχρι σήμερα στη Ζώνη ΙΙΙ. Παράλληλα κατατέθηκαν στο αρμόδιο τμήμα Πολεοδομίας, οικοδομικές άδειες για εκτέλεση εργασιών, κατά παράβαση του ισχύοντος Προεδρικού Διατάγματος».

Ρωτά μάλιστα – σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε – «τον αρμόδιο υπουργό, για ποιους λόγους ο χάρτης της Ζώνης Ι τροποποιήθηκε σε σχέση με αυτόν των ΠΔκαι που αποσκοπεί η τροποποίηση αυτή, αν προτίθεται να τον διορθώσει στο τελικό σχέδιο νόμου και τι εξυπηρετεί η αναστολή έκδοσης ορισμένων αδειών στη Ζώνη Ι στο υπό συζήτηση Σ/Ν όταν αυτό ρητά και κατηγορηματικά προβλέπεται από τα ΠΔ του 1990 και του 2012».

Με το κλίμα που επικρατεί τελευταία στην Κ.Ο της Ν.Δ εμείς δεν μένει παρά να του ευχηθούμε …καλή τύχη...

Επισυνδέσεις - NEWS 24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια: