27.9.24

Κεφαλογιάννη: «Δεν κρύφτηκα ποτέ, αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου»...

Την ώρα που η Όλγα Κεφαλογιάννη δέχεται σοβαρά χτυπήματα και πιέσεις από το Μαξίμου, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την αγορά των δύο χαλιών που κόστισαν περίπου 18.000 ευρώ, αλλά και από τα πανάκριβα δώρα για το ταξίδι στην Ιαπωνία, κρίση διέρχεται και η προσωπική της ζωή. Όπως παραδέχτηκε η ίδια...


Σε ανακοίνωσή της η υπουργός Τουρισμού αναφέρει ότι: «στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου».

Παράλληλα, προσθέτει ότι «πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Η απάντηση της κ. Κεφαλογιάννη γίνεται, καθώς δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οδεύει προς διαζύγιο, με τον σύζυγό της, Μίνωα Μάτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:


Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.

Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή.
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα.

documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.