20.9.24

«Βόμβα» Χρηστίδη για Ραγκούση...



Σε μία αποκάλυψη για τον Γιάννη Ραγκούση και τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Χαριλάου Τρικούπη, Παύλος Χρηστίδης, σχολιάζοντας την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με αλληλοκατηγορίες περί bullying...

«Δεν έχω παρακολουθήσει ολόκληρη την κόντρα και το τι έχει ισχυριστεί ο κύριος Ραγκούσης για την κυρία Τζάκρη και η κυρία Τζάκρη για τον κύριο Ραγκούση, καταλαβαίνω από τη συζήτηση ότι υπάρχει και κάποιο περιστατικό του παρελθόντος» είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Νίκος Χρηστίδης.

«Αυτά είναι πράγματα που δυστυχώς πρέπει να τα καταγγέλλουμε. Αν και νομίζω ότι πια είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους περιστατικά και γεγονότα δεν χωρούν στην πολιτική συζήτηση και οι βουλευτές και τα στελέχη τα οποία έχουν δημόσιο λόγο πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι η τοξικότητα που σπέρνουμε όταν βγαίνουμε στις τηλεοράσεις είναι κάτι το οποίο γυρνάει πολλαπλώς από την κοινωνία.

Αυτό να το έχουμε στο μυαλό μας και για το θέμα της τοξικότητας και για το θέμα της υποκρισίας» επισήμανε στη συνέχεια.

«Υπάρχουν άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για πολιτικούς λόγους, υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι διεγράφησαν από το ΠΑΣΟΚ για συγκεκριμένες πράξεις και λόγια που είπαν» τόνισε και συμπλήρωσε σχετικά με τη διαγραφή του Γιάννη Ραγκούση στο παρελθόν από το ΠΑΣΟΚ κάνοντας μία αποκάλυψη:

«Ο κ. Ραγκούσης δεν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ για λόγους πολιτικούς. Ο κ. Ραγκούσης βγήκε μέρα μεσημέρι σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και είπε ότι η Φώφη Γεννηματά λειτουργεί ως υπεργολάβος του κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διεγράφη ο κ. Ραγκούσης από το ΠΑΣΟΚ.

Ακολούθησε το δρόμο να πάει σε ένα κόμμα, του οποίου τον τότε αρχηγό, τον κύριο Τσίπρα, στο debate των αρχηγών των υποψηφίων του 2017 τον χαρακτήριζε με τρόπο που εγώ ως εκπρόσωπος Τύπου του γραφείου του ΠΑΣΟΚ δεν τον έχω χαρακτηρίσει ποτέ» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα προέτρεψε να καταφύγουν στα social media και στα βίντεο εκείνης της εποχής όσοι θέλουν να ακούσουν τι έλεγε σε εκείνη τη χρονική περίοδο εις βάρος του Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Ραγκούσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.