4.9.24

Κόντρα Γεωργιάδη-Κεχαγιά «στον αέρα» για την επιστροφή Πολάκη...



Σκληρή κοντρα μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Βούλας Κεχαγιά, στον αέρα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ πυροδότησε η επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η διαμάχη των δύο έγινε το πρωί της Τετάρτης με τον υπουργό Υγείας να δηλώνει πως η Βούλα Κεχαγιά «έπρεπε χθες να είχε παραιτηθεί»...

«Η Βούλα Κεχαγιά είναι μία αξιοπρεπής παρουσία. Έχει ένα βάρος, είναι σοβαρή με μεγάλη καριέρα δημοσιογραφική αλλά έπρεπε χτες να παραιτηθεί αμέσως. Ο εκπρόσωπος Τύπου είχε πεί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Πολάκης και τον φέρνουν πίσω λίγο μετά;

Την ξεφτυλίσανε, την εκθέσανε.Την γελοιοποίηση η Κεχαγιά την έφαγε. Ακυρώθηκε ο ρόλος της» ανέφερε ενδεικτικά ο υπουργός Υγείας.

Τα λόγια του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν την παρέμβαση της Βούλας Κεχαγιά στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής:

«Άκουσα με έκπληξη τον υπουργό “διάλυσης της υγείας”, να ισχυρίζεται ψευδώς βεβαίως ότι εγώ είπα ότι ο Πολάκης δεν θα επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή ασχολείται περισσότερο με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την υγεία, τον προκαλώ να βρει πού το είπα αυτό.

Είναι μία σπέκουλα που διαιωνίζεται από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Αν βρει ο κ. Γεωργιάδης ότι το είπα, θα βγω δημοσίως να του ζητήσω συγγνώμη» ανέφερε η κα Κεχαγιά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στην κα Κεχαγιά: «Αν έχετε πει τα ίδια, να παραιτηθείτε σήμερα. Εάν δεν έχουν ειπωθεί, οφείλω να ζητήσω εγώ συγγνώμη. Βγήκε και διέψευσε μία είδηση που έπαιξε σε όλο τον ηλεκτρονικό Τύπο. Θα ψάξω το ηχητικό. Άλλο ένα δείγμα του αλαλούμ του ΣΥΡΙΖΑ».

Μάλιστα ξέσπασε, λέγοντας: «Για την αθώωση των ανθρώπων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν είχε η κα. Κεχαγιά να ζητήσει ένα συγνώμη από αυτό το άθλιο κόμμα που κυνήγησε αθώους ανθρώπους. Δεν είχε να πει τίποτα για αυτούς».

Στη συνέχεια, έπαιξε στην εκπομπή το ηχητικό απόσπασμα με τη δήλωση της Βούλας Κεχαγιά. «Λέει δεν ξέρω αν θα επιστρέψει και ότι του έχει ζητηθεί να ζητήσει συγνώμη», είπε ο κ. Γεωργιάδης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: