12.9.24

Κασσελάκης: Μιλά για προβοκάτσιες και εκτροπή, συνιστά ψυχραιμία...



 Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητούνται οι εξελίξεις μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από το αξίωμα του προέδρου και το κενό που έχει προκύψει στην εκπροσώπηση του κόμματος...

Πριν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, έξω από την Κουμουνδούρου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 10 άτομα που δήλωναν υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη και αποδοκίμαζαν στελέχη του οργάνου που προσέρχονταν.

 
Λίγο μετά τις 9 μμ, ο Στέφανος Κασσελάκης «έσπασε τη σιωπή του» και παρενέβη μέσω social media, κάνοντας λόγο για «εκτροπή» και τονίζοντας πως είναι «εδώ». 

«Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Και κυρίως να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ», σχολίασε ο Στ. Κασσελάκης αποδοκιμάζοντας τους διαδηλωτές έξω από την Κουμουνδούρου. 

«Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας», πρόσθεσε και κάλεσε τους υποστηρικτές του να μετατρέψουν «την οργή σας σε δημιουργία». «Είμαι εδώ», κατέληξε προμηνύοντας την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: