26.9.24

Στην Τρίπολη ο Στέφανος Κασσελάκης...



Στο Τρίπολη βρέθηκε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης. Μάλιστα συμμετείχε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου...

Το θέμα της συνεδρίασης ήταν η τοποθέτηση ανεμογεννητριών και συγκεκριμένα τη γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του αιολικού MORES της VOLTON, 298,2 MW, σε Μαίναλο, Τσεμπερού, Πάρνωνα και Αρτεμίσιο, καθώς και τη Γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ του αιολικού MORES ΙΙ της VOLTON, 155,4 MW στη Δυτική Μάνη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τάχθηκε σαφέστατα υπέρ της πράσινης ανάπτυξης, αλλά κατά της άναρχης και άνευ σχεδιασμού τοποθέτησης των ανεμογεννητριών στις οποίες  προχωρά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ένα σχέδιο που θα έπρεπε να ήταν φιλικό προς το περιβάλλον εξελίσσεται σε εχθρικό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έτυχε θερμής υποδοχής από τα μέλη του συμβουλίου και κόσμο που βρέθηκε εκεί που τον προέτρεπαν να «αντέξει» και «καλή δύναμη».

Τον κ. Κασσελάκη υποδέχτηκαν ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην περιφέρεια, Μανώλης Μάκαρης, αλλά και ο εκπρόσωπος της πλειοψηφίας κ. Λαμπρόπουλος ο οποίος είπε: «κύριε Πρόεδρε σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: