24.9.24

Ο Δούκας έχει ρεύμα στη Θεσσαλονίκη...



Κυκλοφόρησε χθες μία δήλωση στήριξης του Χάρη Δούκα από 160 ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ στην αυτοδιοίκηση από την περιοχή της Θεσσαλονίκης και παραλίγο να πάει… εγκεφαλικό ο Στέλιος Αγγελούδης...

Στη λίστα ήταν η περίπου η μισή δημοτική ομάδα του Αγγελούδη. Αλλά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Παύλου Γερουλάνου. Και τώρα αποδεικνύεται ότι άλλο η συνεργασία στο δήμο κι άλλες οι προτιμήσεις στο κομματικό πεδίο.

Η λίστα έκανε εντύπωση, αλλά δεν αιφνιδίασε σχεδόν κανέναν – εκτός από τον Αγγελούδη δηλαδή.

Όλοι οι γνωρίζοντες τα περί ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη έχουν αντιληφθεί ότι ο Δούκας έχει ισχυρό πέρασμα στην πόλη. Για παράδειγμα στη λίστα ήταν πολλοί άνθρωποι του Καστανίδη, αλλά και άλλων υψηλόβαθμων παραγόντων του Κινήματος (όπως ο Μαγκριώτης, ο Σαουλίδης κ.α).

Παρεμπιπτόντως μόνο ο Δούκας, ο Κατρίνης και η Γιαννακοπούλου έχουν ταχθεί υπέρ των προτάσεων που έχουν καταθέσει οι φορείς της πόλης για τη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου στο σημερινό χώρο της ΔΕΘ.

Οι άλλοι τρεις – Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Διαμαντοπούλου – έχουν αποφύγει να τοποθετηθούν, κλείνοντας έτσι το… μάτι στα σχέδια για real estate...

Κάλχας - Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: