11.9.24

Η κακοκαιρία Atena «χτυπά» τη Ρόδο...



BINTEO...
Στη Ρόδο έφτασε η κακοκαιρία Atena, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στις υποδομές και μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια... 

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, οι περιοχές όπου καταγράφονται τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι στον Άγιο Δημήτριο, στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, σε τμήματα επί της Ρόδου - Λίνδου, στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη και στην περιοχή της Ανάληψης. Επίσης, στην προέκταση της Κανελλοπούλου και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. 

Μιλώντας στη «Ροδιακή», ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης τόνισε ότι κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει. Το σφοδρότερο κύμα της κακοκαιρίας πέρασε αλλά οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Το πρωί είχαμε ενημέρωση ότι θα έχουμε βροχόπτωση αλλά όχι αυτή την τόσο έντονη και σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και αναγκαστήκαμε να διακόψουμε τη συνεδρίαση της επιτροπής λογοδοσίας γιατί τα προβλήματα ήταν πολύ σοβαρά και ήταν ανάγκη να βγούμε έξω με τα συνεργεία και να δούμε τα προβλήματα που είχε η πόλη», σημείωσε. 

Η πυροσβεστική δέχθηκε χθες περισσότερες από 30 κλήσεις, για άμεση βοήθεια, σε οδηγούς που είχαν εγκλωβιστεί στα οχήματά τους, σε καταστήματα και υπόγεια σπιτιών που είχα πλημμυρίσει καθώς επίσης και σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: