23.8.24

Κοινό αθλητικό περιεχόμενο προσφέρουν από σήμερα Cosmote TV και Nova...



Σε νέα εποχή μπαίνει η συνδρομητική τηλεόραση στη χώρα, καθώς από σήμερα τέθηκε σε ισχύ η μεγάλη συμφωνία ανάμεσα στην Cosmote TV και τη Nova για την ανταλλαγή αθλητικού περιεχομένου...

Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές της μιας πλατφόρμας θα έχουν πρόσβαση και στα αθλητικά κανάλια της άλλης χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κάποια ενέργεια.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί και όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία, οι χρήστες θα επιβαρυνθούν με επιπλέον 1 έως 3 ευρώ στη συνδρομή που ήδη πληρώνουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά μόνο οικιακούς πελάτες και όχι επαγγελματικά πακέτα.

Ποια κανάλια μπορούν να βλέπουν οι τηλεθεατές με τη νέα συμφωνία


Με τη συμφωνία των δύο εταιρειών, ένας συνδρομητής με μία μόνο συνδρομή θα μπορεί να δει το σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος της Super League. Η Cosmote TV έχει τους εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Βόλου, Λαμίας, Παναιτωλικού και Athens Kallithea FC. Από την πλευρά της, η Nova έχει τους αγώνες των ομάδων ΠΑΟΚ, Άρη, Αστέρα AKTOR, Ατρόμητου, Πανσερραϊκού και Λεβαδειακού.

H Cosmote TV έχει το σύνολο των διοργανώσεων της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, UEFA Super Cup, UEFA Youth League). Επίσης, η πλατφόρμα του ΟΤΕ θα εισφέρει στο εγχείρημα τους αγώνες των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Σκωτίας (Serie A, Liga Portugal Bwin, Scottish Premiership), ενώ έχει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Τα αθλητικά κανάλια Novasports έχουν την Premier League, τη LaLiga EA Sports, την Bundesliga, την Eredivisie και την Jupiler Pro League καθώς και αγώνες από τη La Liga Hypermotion και τη 2. Bundesliga. Παράλληλα έχουν στην διάθεσή τους τα Super Cup Γερμανίας και Βελγίου και το Croky Cup (Κύπελλο Βελγίου).

Όσον αφορά το μπάσκετ η Nova προσφέρει στη συνεργασία τη Euroleague, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, και το Euro Cup και η Cosmote TV το Basketball Champions League και το ΝΒΑ.

Η Nova έχει εξασφαλίσει και τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 αλλά και τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και των άλλων εθνικών ομάδων στο UEFA Nations League, τα προκριματικά του Mundial 2026 και του Euro 2028, όπως και τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών στις διοργανώσεις της UEFA και της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Γυναικών στις διοργανώσεις της FIBA.

Η συνεργασία περιλαμβάνει και το τένις. H Cosmote TV προβάλλει τις μεγάλες διοργανώσεις του τένις (Nitto ATP Finals, ATP 1000, ATP 500, ATP 250) και η Nova όλα τα Grand Slams του τένις (Wimbledon, Roland Garros, US Open, Australian Open), τα προκριματικά του Davis Cup και τα Davis Cup Finals, καθώς και τη σειρά της WTA με τουρνουά 1000, 500 και 250. Τέλος ο συνδρομητής των δύο πλατφορμών θα μπορεί να παρακολουθήσει και Moto GP, WRC...

Δεν υπάρχουν σχόλια: