27.8.24

Κατακρημνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση...



Την ώρα που το κλίμα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μοιάζει «πολεμικό», μια νέα δημοσκόπηση που έρχεται στο προσκήνιο φέρνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην... 5η θέση όσον αφορά την πρόθεση ψήφου... 

Σύμφωνα λοιπόν με τη δημοσκόπηση της Interview (για λογαριασμό της Politic) η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη, καταγράφοντας όμως μεγάλη πτώση και ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό, καθώς συγκεντρώνει μόλις 22,2%.

Την ίδια στιγμή, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αγγίζει μόλις το 8,3% και βρίσκεται πίσω από το ΠΑΣΟΚ (11,7%), το ΚΚΕ (8,7%) και την Ελληνική Λύση (8,8%). Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει η δημοσκοπική εταιρεία, το μέγεθος του δείγματος ήταν «2.805 άτομα ηλικίας 17+», όμως «διενεργήθηκε ενισχυτική δειγματοληψία τηλεφωνικά για αύξηση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Το συνολικό δείγμα όσων δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στην διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών ανήλθε στα 813 άτομα, ηλικίας 17+».


Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μένει να φανεί εάν η νέα, σκληρή εσωτερική αντιπαράθεση έχει κάνει κακό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στην απήχηση που έχει στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: