4.8.24

Δεν θα αφήσουν να μπει στο αρχείο το σκάνδαλο των υποκλοπών...



Έντονες πιέσεις στην κυβέρνηση από κόμματα της αντιπολίτευσης για να έρθει στο φως η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη...
Γενική είναι η πολιτική κατακραυγή για το πρόσφατο πόρισμα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών, καθώς η ηγεσία του ανωτάτου δικαστηρίου και συγκεκριμένοι εισαγγελικοί λειτουργοί βιάστηκαν να αρχειοθετήσουν ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα της τελευταίας πεντηκονταετίας.

Ωστόσο, τη στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη σφυρίζει αδιάφορα (ή εμφανίζεται ακόμα και προκλητική) για την εν λόγω απόφαση του Αρείου Πάγου, κόμματα της αντιπολίτευσης δείχνουν αποφασισμένα να μην αφήσουν το σκάνδαλο να μπει στο αρχείο, ζητώντας με επιτακτικό τρόπο να έρθει στο φως η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Παράλληλα, η αντιπολίτευση καταδικάζει την πρωτοφανή επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου με τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας, που απέρριψε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας το αίτημα πέντε κομμάτων της αντιπολίτευσης για την κλήση στη Βουλή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αχιλλέα Ζήση, καθώς και τη διαβίβαση του εισαγγελικού πορίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: