10.8.24

Συνελήφθη 32χρονος για τους πυροβολισμούς δύο οπαδών του Παναθηναϊκού...



Τα αιματηρά επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ αντίπαλων πλευρών χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και ήταν η αφορμή για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης..
Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Κερατέα, μετά από έφοδο στο σπίτι του, ο 32χρονος χούλιγκαν που πυροβόλησε δύο οπαδούς του Παναθηναϊκού πίσω από το γήπεδο της Λεωφόρου, στις 13 Ιουλίου, τραυματίζοντας δύο άτομα στο γόνατο και την κοιλιακή χώρα αντίστοιχα. Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα.

Τα αιματηρά επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ αντίπαλων πλευρών χούλιγκαν του Παναθηναϊκού και ήταν η αφορμή για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης με ηγετικά στελέχη χούλιγκαν.

 Στα ίδια επεισόδια τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα από τις συμπλοκές που είχαν ως αποτέλεσμα την σύλληψη 74 ατόμων.

Το προφίλ του 32χρονου

Η έρευνα για τον 32χρονο που συνελήφθη χθες πραγματοποιήθηκε μετά από ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού και άλλες προανακριτικές ενέργειες.


Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν, να εκδώσουν ένταλμα και να τον συλλάβουν χθες το βράδυ στο σπίτι του όπου έμενε με την σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Ο ίδιος έχει ποινικό παρελθόν και εμπλοκή σε άλλα οπαδικά επεισόδια, ενώ προέρχεται από σύνδεσμό των Πετραλώνων.

Οι κατηγορίες

Πρόκειται για 32χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και κατηγορείται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και κατά συρροή, κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό οργανώσεων, κατοχή εκρηκτικών βομβών/ μηχανισμών, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και κατά συρροή, διατάραξη της κοινής ειρήνης από υπαίτιους που τέλεσαν βιοπραγίες κατά τη διατάραξη, κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, βιοπραγία κατά άλλου κατά συναυτουργία, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, κατοχή βεγγαλικών, κροτίδων και γενικά εύφλεκτων υλικών κατά συναυτουργία, παράνομη κατοχή φωτοβολίδων κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία κατά συναυτουργία και μόνος και οπλοχρησία.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
8.170- ευρώ,
γυαλιά και 7 κομποσκοίνια, τα οποία φορούσε κατά την επίθεση,
9 αυτοκόλλητα ποδοσφαιρικής ομάδας,
πιστόλι,
23 φυσίγγια και 2 αβολίδωτα φυσίγγια,
4 μαχαίρια, από τα οποία το ένα τύπου karambit,
πινακίδες κυκλοφορίας (μία απασχολεί ως κλεμμένη ή απολεσθείσα)
79,6 γραμμάρια κάνναβης,
τάμπλετ και 2 λάπτοπ,
6 κινητά,
πληθώρα υλικών που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια κάνναβης, σε εσωτερικό χώρο (γλάστρες, ειδικός φωτισμός κ.ά.),
πυρσό και
δύο (2) τρίφτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.