21.8.24

Τραγωδία στην Χαλκιδική: Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ...



Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όταν εκτοξεύτηκε από το κάθισμα που καθόταν και σκοτώθηκε με ακαριαίο τρόπο. 

Συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό αντίο στον Γιάννη στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Παπάγου στη Βέροια...

Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων, όποιος παρευρεθεί να κάνει μια δωρεά στην εκκλησία της ενορίας. «Επιθυμία της οικογένειας είναι αντι στεφάνων να γίνει δωρεά στην ενορία που επιθυμεί ο καθένας στην μνήμη του αγαπημένου όλων μας», αναφέρει σε ανάρτηση συγγενής του 19χρονου.

Την ώρα που οι ευθύνες για το γεγονός ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε επί ένα μήνα χωρίς άδεια γίνονται μπαλάκι, χθες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο χειριστής του παιχνιδιού.

Η εισαγγελέας ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος και με την ολοκλήρωση της θα αποφασιστεί η ποινική αξιολόγηση του 58χρονου και του 21χρονου.

Σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σε βάρος του 21χρονου για θανατηφόρα έκθεση.

Το τραγικό περιστατικό έφερε για άλλη μια φορά στην επιφάνεια τη σύγχυση αρμοδιοτήτων που επικρατεί μεταξύ αυτοδιοίκησης και κρατικών φορέων. Διεξάγεται έρευνα γιατί το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια ενώ είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιες Αρχές. Την ίδια ώρα πειθαρχικό έλεγχο στη Δήμαρχο Κασσάνδρας διέταξε το Υπουργείο Εσωτερικών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: