26.8.24

Η συγκλονιστική ιστορία της 16χρονης που τη βίαζε ο πατέρας του φίλου της...



Το θάρρος που μάζεψε για να μιλήσει με τον πατέρα της, μετά από παρότρυνση ενός φίλου της, και να του αποκαλύψει όλα όσα είχε βιώσει από τον 44χρονο για περίπου δύο μήνες, ήταν αυτό που άνοιξε τον δρόμο για τη νέα υπόθεση βιασμού, με θύμα μια 16χρονη στον Κολωνό...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα διατηρούσε σχέση για μερικούς μήνες με τον γιο του 44χρονου, ο οποίος της έλεγε ότι την θεωρούσε σαν κόρη του. Όταν όμως το κορίτσι χώρισε με τον νεαρό, ο πατέρας είδε την ευκαιρία να εφαρμόσει το αρρωστημένο του σχέδιο. Υποσχέθηκε στην κοπέλα ότι θα τη βοηθούσε να επανασυνδεθεί με τον γιο του και την έπεισε να τον ακολουθήσει με το αυτοκίνητό του σε ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο στην Αθήνα, όπου και τη βίασε.

Ωστόσο, ο εφιάλτης για την κοπέλα δεν σταμάτησε εκεί. Ο 44χρονος άρχισε να την απειλεί ότι θα σκοτώσει την ίδια και τον πατέρα της, ο οποίος ήταν ο μόνος γονέας που της είχε απομείνει, καθώς η μητέρα της είχε πεθάνει.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι διαζευγμένος και έχει εκτός από τον γιο και μία 11χρονη κόρη, χρησιμοποιώντας αυτές τις απειλές, συνέχισε να βιάζει κατ’ εξακολούθηση την 16χρονη, μέχρι που εκείνη κατάφερε να μιλήσει στον πατέρα της. 

Αυτό οδήγησε στη σύλληψή του την περασμένη Πέμπτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Ο πατέρας της κοπέλας ανέφερε ότι ο δράστης είχε κακοποιήσει την κόρη του σεξουαλικά, παρά τη θέλησή της, περίπου δέκα φορές, κατά το διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19η Αυγούστου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: