2.7.24

Tοπογράφος σε μεγάλα έργα το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης...



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 54χρονου σήμερα το πρωί στο Ψυχικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ήταν τοπογράφος-μηχανικός, συνιδιοκτήτης τεχνικής εταιρείας, το οποίο διενεργούσε αυτοψίες έργων στην Μύκονο... για λογαριασμό του Δήμου και της Πολεοδομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος, είχε καταγγείλει το 2021 τον ξυλοδαρμό του στην Αθήνα. Η μήνυση ήταν κατά αγνώστων ωστόσο με επιφύλαξη είχε κατονομάσει ως υπεύθυνο επίθεσης στη Μύκονο.

Ο Παναγιώτης Στάθης είχε αρκετές δουλειές στη Μύκονο, είχε φτιάξει πολύ καλό όνομα όμως δεν φαινόταν μπλεγμένος σε ύποπτες δραστηριότητες και δεν είχε ποινικό μητρώο. 

Έχει κάνει τοπογραφικά για μεγάλα έργα στο νησί καθώς δραστηριοποιείτο εκεί από το 2000. Έμενε στο Χαλάνδρι και ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά, ένα κορίτσι που του χρόνου θα δώσει Πανελλαδικές και ένα αγόρι που είναι φοιτητής και σπουδάζει τοπογραφία στην Αθήνα.

Στη Μύκονο πήγαινε μόνο για δουλειά. Με τον συνέταιρό του στο γραφείο του Ψυχικού είχαν μοιράσει τις δουλειές. Ο Παναγιώτης Στάθης έκανε τα τοπογραφικά έξω και ο συνεταίρος του τη δουλειά γραφείου.

Στην ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνουν καταθέσεις προσπαθώντας να εντοπίσουν πιθανό κίνητρο πίσω από το συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: