4.7.24

Ο απελπισμένος «πόλεμος» του Αυγενάκη στα social media δείχνει τον πανικό του...



Εχει χάσει την ψυχραιμία του ο Λευτέρης Αυγενάκης που διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, όταν αποκαλύφθηκε το βίντεο με τη βίαια επίθεση σε εργαζόμενο του αεροδρομίου...

Από το πρωί της Τετάρτης, που με μια ανάρτηση προσπάθησε να δικαιολογηθεί και να κάνει το άσπρο μαύρο γράφοντας ψέματα ότι «το περιστατικό παρέμεινε σε επίπεδο διαφωνίας και λεκτικής έντασης μόνο», ο πρώην υπουργός έχει δεχτεί χιλιάδες μηνύματα και απαντήσεις που τον κατακρίνουν.
   
Σαν απάντηση ο ίδιος (ή ο χειριστής του λογαριασμού του) μπλοκάρει σωρηδόν χρήστες του τουίτερ. Ακόμη και τον εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη.

Με τον Κώστα Βαξεβάνη υπάρχει… παρελθόν. Διαβάστε σχετικά: Όταν ο «αψύς» Αυγενάκης με το βαρύ χέρι συνομιλούσε με ποινικούς που ζητούσαν να… «γαμ*** τον Βαξεβάνη»

Το documentonews.gr έχει κάνει πολλά ρεπορτάζ σχετικά με τα έργα του Λευτέρη Αυγενάκη, από τα λουλούδια των 6.000 ευρώ για το γραφείο του έως τις απευθείας αναθέσεις των εκατομμυρίων.

Εκτός από τα μπλοκαρίσματα χρηστών, ο νταής βουλευτής χρησιμοποιεί και ένα άλλο τρικ για να προστατευτεί από τη δίκαια οργή των χρηστών στο Χ. Κρύβει εκατοντάδες απαντήσεις στις αναρτήσεις του! Κουραστικό για τον ίδιο και λίγο αποτελεσματικό, επειδή έτσι εξοργίζει περισσότερους.

Οποιος θέλει να δει τις κρυμμένες απαντήσεις, αρκεί να πατήσει το κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία του τουίτ του...

DOCUMENTO

Δεν υπάρχουν σχόλια: