23.7.24

H Στεφανίδη ευχαριστεί τη… Μαρέβα για την ελληνοποίηση του συζύγου της...


Όχι μόνο στον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο, αλλά και στη …Μαρέβα απευθύνει ευχαριστίες η Κατερίνα Στεφανίδη για την επικείμενη ελληνοποίηση του συζύγου και προπονητή της, Μιτς Κρίερ....

Η Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ είχε εγκαλέσει δημόσια τον πρωθυπουργο Κυριάκο Μητσοτάκη για την κωλυσιεργία και φαίνεται ότι η ανάρτησή της κινητοποίησε την …αγία οικογένεια. Kάπως έτσι, η ουρά παρακάμφθηκε και η υπόθεση τελεσιδίκησε.


Αλήθεια, με ποια θεσμική ιδιότητα «βοήθησε» η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στη χορήγηση ελληνικής υπηκοότητας προς έναν απλού πολίτη; Είναι υπουργός; Είναι βουλεύτρια; Μήπως πρόκειται για …υπερυπουργό της ελληνικής κυβέρνησης;

Προ των αντιδράσεων από χρήστες του Χ, η Στεφανίδη (που βρισκεται στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες) κλείδωσε τον προσωπικό λογαριασμό της, στον οποίο έχουν πλέον πρόσβαση μόνο εγκεκριμένοι «ακόλουθοι».



Η ευχαριστήρια ανάρτησή της έχει ως εξής: «Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο @th_livanios , την κυρία @MarevaGrabowski και οποιονδήποτε άλλο βοήθησε στις διαδικασίες των τελευταίων εβδομάδων. Με την βοήθεια σας τελείωσε επιτέλους το θέμα της ιθαγένειας του άντρα μου».



Σημειώνεται ότι η μητέρα της Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη, πολιτεύεται με τον …ΣυΡιζΑ. Ανάμεσα σε εκείνους που αναρωτήθηκαν διαδικτυακά, με ποια ιδιότητα η Μαρέβα εμπλέκεται στην υπόθεση, ήταν και η Έλενα Ακρίτα. Σταχυολογούμε από τα σχόλια στο άλλοτε Twitter:

«Για να πάρει ιθαγένεια ένας άσημος, πρέπει να ξέρει από το πότε έγινε η μάχη του Πέτα μέχρι πότε έγινε το Κίνημα του Ναυτικού στην Ελλάδα. Για να πάρει ιθαγένεια ο άντρας της Στεφανιδη, αρκεί ένα καταγγελτικό τουιτ. Και στη συνέχεια ένα τουη με κλειδωμένο λογαριασμό» (Τζιο)

«Δηλαδή αν κατάλαβα καλά η Στεφανίδη ζήτησε μια χάρη από τον Πρωθυπουργό και της την έκανε η Μαρέβα; Γιατί ο Πρωθυπουργός τι είχε; Ήταν απασχολημένος με τις διακοπές του;» (Billy Butcher)

«Μην χτυπάτε την σύζυγο του πρωθυπουργού. Μόνο να την γλείφετε» (george beltsis)



«Αξιόλογη αθλήτρια,αλλά κάπου δε μας τα λέει καλά. Ποιος ο ρόλος της συζύγου του πρωθυπουργού στη χορήγηση ιθαγένειας στο σύζυγο κ.Στεφανίδη; Δηλαδή σε κάθε αίτηση για χορήγηση ιθαγένειας εμπλέκονται-μεσολαβούν και συγγενικά πρόσωπα των αρμοδίων υπαλλήλων ή συγγενείς αξιωματούχων;» (Nautilos)

«Κρίμα.. Αν κάνει τέτοια και η Στεφανίδη, τι να περιμένουμε απ’ τους τσομπαναραίους;» (Christos Vafiadis)

“Δημόσια ευχαρίστηση σε Κυβερνητικό Αξιωματούχο,που έτσι &αλλιώς έπρεπε να κάνει την δουλειά του!Δημόσια ευχαρίστηση στη Γυναίκα Πρωθυπουργού Καθεστώτος,γιατί έγινε το Ρουσφέτι;Τι ακριβώς παράδειγμα δίνει η role model κα.Στεφανιδη;γλυψτε για να γίνει η δουλειά;Η Αμερική την μάρανε” (freeblue_k)

«Διαδρομές παρακράτους. Από πότε η σύζυγος του πρωθυπουργού παρεμβαίνει σε ζητήματα ιθαγένειας και με ποιον ρολο;Εκτός αν η Στεφανιδη έβαλε τη Σακκαρη να το ζητήσει από τη Φρειδερίκη» (Μαρία Παντούλα)

«Να ‘ναι καλά η Στεφανίδη που σας υπενθύμισε σε τι Μπανανία ζείτε» (Τζερμπόα)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: