2.7.24

Επεισόδιο στη Βουλή με βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Φωτίου και Κεφαλογιάννη...



BINTEO...
Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή ανάμεσα στην υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς Θεανώ Φωτίου.

Όλα έγιναν... κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, όπου η Θ. Φωτίου αναφώνησε «άει στο διάολο», την ώρα που μιλούσε η Ολ. Κεφαλογιάννη, εν μέσω αντιπαράθεσης τόσο για τη διαδικασία όσο και γιατί η υπουργός την είχε προκαλέσει αναφερόμενη στην εποχή διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Ποντίκι έχει καταγραφεί το περιστατικό:



«Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά», σχολίασε η Θ. Φωτίου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής εξήγησε ότι η υπουργός έχει αυτή την δυνατότητα, με την κ. Φωτίου να επιμένει, «από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή».

Η κ. Κεφαλογιάννη, πήρε τον λόγο σχολιάζοντας, «επειδή η κυρία Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας».

Και ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Φωτίου: Σας παρακαλώ κ. Υπουργέ, δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο.

Κεφαλογιάννη: Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…

Φωτίου: Άει στο διάολο

Κεφαλογιάννη: Τι είπατε; Θα το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο κοινοβούλιο; Και το πρόβλημα σας είναι ο Κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε την βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα. Ντροπή σας!

Από την πλευρά της η Θ. Φωτίου υποστήριξε ότι δεν είπε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: