15.7.24

Σε θέσεις μάχης...



Με περιοδείες ανά την Ελλάδα συνεχίζουν την προεκλογική τους κούρσα ενόψει της κρίσιμης εσωκομματικής κάλπης του φθινοπώρου, οι υποψήφιοι πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ...

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στην Σύρο, επισκέφτηκε το νοσοκομείο του νησιού, ενώ μετέβη και στο αποστακτήριο Μακρυωνίτη.

«Θέση του ΠΑΣΟΚ είναι τα νησιά μας να αναπτυχθούν με μια παραγωγική βάση προστιθέμενης αξίας ώστε να δίνουμε βάση στα τοπικά, μεταποιημένα προϊόντα. Ώστε ο τουρισμός, οι χιλιάδες ταξιδιώτες που έρχονται στα νησιά μας να γεύονται αυτά τα προϊόντα αυτά ώστε να μη κερδίζει μόνο ένας τομέας της Οικονομίας», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, περιοδεύει σε Πρέβεζα και Κοζάνη και σε δηλώσεις του ζήτησε τη συμμετοχή του κόσμου στις κάλπες.

«Θέλουμε μεγάλη κάλπη, μεγάλη συμμετοχή, καθαρά μηνύματα, ΠΑΣΟΚ που θα επιστρέψει στις ρίζες του θα απαντά ξεκάθαρα και κοφτά σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα. Δεν θέλουμε να κερδίσουμε Μητσοτάκη, Κασσελάκη θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα του κόσμου», είπε ο Χάρης Δούκας.

Ο Παύλος Γερουλάνος του διατύπωσε τις βασικές αρχές και θέσεις της υποψηφιότητάς του:

«Αν θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα ότι η ή ο επόμενη/ος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της Ελλάδας, θα πρέπει με την συμπεριφορά μας εντός του ΠΑΣΟΚ, να δείξουμε ότι καταλαβαίνουμε τις μεγάλες προκλήσεις της χώρας. Δεσμεύομαι να κρατήσω την στάση που πρέπει, για να πείσουμε ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο μας».

Ο Μιχάλης Κατρίνης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος πρόεδρος ανέφερε:
«Δεν σκοπεύω να μπω σε μια λογική lifestyle υποψηφιότητας, αντίθετα μιλάω πολιτικά. Κυρίως όμως μιλάω για πράγματα που ενδεχομένως ενοχλούν. Είμαι εδώ για να ταράξω τα νερά της ομοιομορφίας για να αντιληφθούν οι πολίτες ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Τα κόμματα δεν υπάρχουν για να σιωπούν, να ευνουχίζονται πολιτικά και να ακολουθούν τις επιλογές του ξένου παράγοντα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: