22.7.24

Έβρος: Σε δεύτερη επέμβαση θα υποβληθεί ο συνοριοφύλακας...



Ο 56χρονος συνοριοφύλακας υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση το βράδυ του Σαββάτου, αλλά θα χρειαστεί και νέα επέμβαση, καθώς δεν κατέστη δυνατή η αφαίρεση της σφαίρας λόγω του κινδύνου για τη ζωή του...

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο συνοριοφύλακας και τρεις συνάδελφοί του πραγματοποιούσαν περιπολία με όχημα. Είχαν σταματήσει λόγω κινητικότητας από την απέναντι πλευρά, χωρίς να έχει καταγραφεί πέρασμα ατόμου στη χώρα μας.

Οι συνοριοφύλακες άκουσαν πυροβολισμούς, αλλά δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσουν τον αριθμό των πυροβολισμών. Μία σφαίρα τραυμάτισε τον 56χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα από τους συναδέλφους του στο Σουφλί και, στη συνέχεια, με ασθενοφόρο, στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου για άμεση χειρουργική επέμβαση.

Οι έρευνες των αρμόδιων Αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη και έχουν ενημερωθεί οι τουρκικές Αρχές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Υπάρχει επίσης επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών για την εξέταση των διαθέσιμων μέσων καταγραφής, με στόχο την ταυτοποίηση των ατόμων που άνοιξαν πυρ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: