3.7.24

Πάρτι πίσω από τα κάγκελα...



Εικόνες και βίντεο έρχονται στο φως για τις συνθήκες που επικρατούσαν στις φυλακές Ιωαννίνων, μετά την επιχείρηση των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. και την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης...

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των οκτώ συλληφθέντων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που εισήγαγε ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα στις εν λόγω φυλακές, είναι τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι και ένας αστυνομικός.

Στα μαγειρεία των φυλακών, αποτυπώνεται η χαλαρή διάθεση μεταξύ των φυλακισμένων να γιορτάζουν τα γενέθλια κάποιου συγκρατουμένου τους. Έχουν μια μεγάλη τούρτα, αγκαλιάζονται, τρώνε, πίνουν και γλεντάνε. Εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει φυλακές.

Όλοι τους βέβαια κρατούν κινητά τηλέφωνα και φορούν ακριβά κοσμήματα. Αυτοί, ήταν και «βασιλιάδες» της φυλακής.

Την ίδια στιγμή, αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που έρχονται στο φως για την εγκληματική οργάνωση που δρούσε μεταξύ κρατουμένων, αστυνομικών και σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Ιωαννίνων. Μάλιστα, εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται να είναι αυτός με το ψευδώνυμο Μόντι.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την έρευνα, η οργάνωση λειτουργούσε μεταφέροντας και περνώντας στις φυλακές ναρκωτικά, κινητά τηλέφωνα, ακόμη και χρήματα από παράνομες δραστηριότητες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: