19.7.24

Το χάος στα αεροδρόμια έφερε ντόμινο προβλημάτων και στο «Ελ. Βενιζέλος»...



ΒΙΝΤΕΟ...
Μπορεί το παγκόσμιο ψηφιακό χάος να μην έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τη χώρα μας όσον αφορά σε λειτουργικά συστήματα, ωστόσο οι συνθήκες γενικής κατάρρευσης που επικρατούν στα αεροδρόμια έχουν αρχίσει και δημιουργούν προβλήματα και στο «Ελ. Βενιζέλος»...


Ακυρώσεις πτήσεων, καθυστερήσεις, μεγάλες ουρές και ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες είναι η εικόνα που επικρατεί, πλέον, στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας.


Όπως ανέφερε νωρίτερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στέλεχος στον τομέα επικοινωνίας του Αεροδρομίου, ορισμένες εκ των αεροπορικών εταιρειών έχουν εμφανίσει προβλήματα λειτουργίας στα πληροφοριακά τους συστήματα. Προκειμένου να τα υπερβούν, έχουν καταφύγει σε «παραδοσιακές» μεθόδους check in (χρήση καρτών κλπ). 


Η ανακοίνωση της Aegean

Για τα όσα συμβαίνουν εξέδωσε ανακοίνωση και η αεροπορική εταιρεία Aegean ενημερώνοντας το κοινό ότι δεν έχει επηρεαστεί η επιχειρησιακή της λειτουργία. Έχουν επηρεαστεί ορισμένες λειτουργίας της ιστοσελίδας και ενδέχεται να επηρεαστούν πτήσεις από και προς αεροδρόμια των οποίων η λειτουργία έχει επηρεαστεί.

Αναλυτικά: 

Η AEGEAN ενημερώνει ότι, όπως αποτυπώνεται και σε δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, λόγω των προβλημάτων σε πάροχο συστήματος antivirus, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις αερομεταφορές παγκοσμίως, χωρίς όμως να έχει επηρεαστεί σημαντικά η δική μας επιχειρησιακή λειτουργία.

Ωστόσο, λόγω των προβλημάτων που έχουν προκληθεί σε όλη την παγκόσμια αλυσίδα και σε συστήματα υποστήριξης, έχουν επηρεαστεί ορισμένες υπηρεσίες του site μας, ενώ ενδέχεται να επηρεαστούν και πτήσεις μας από και προς αεροδρόμια, των οποίων η λειτουργία έχει επηρεασθεί.

Οι επιβάτες μας μπορούν να ενημερώνονται από όλα τα επίσημα κανάλια της εταιρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: