23.7.24

Οι γιατροί απαντούν στον Άδωνι: «Τα νταηλίκια, δείχνουν μικρότητα...»



Σε κρεσέντο απαξίωσης των ιδιωτών γιατρών προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης γιατί αρνούνται να μπαλώσουν τις τρύπες στις εφημερίες των νοσοκομείων που με κυβερνητική επιλογή βρίσκονται υπό διάλυση...

Ο υπουργός Υγείας με ύφος χωροφύλακα περασμένων δεκαετιών απείλησε τους ιδιώτες γιατρούς πως αν δεν συμμορφωθούν με το παράλογο κυβερνητικό σχέδιο θα τερματίζεται άμεσα η σύμβασή τους με τον ΕΟΠΥΥ αλλά και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης, βρήκε ευκαιρία για ειρωνείες και λοιδορίες λέγοντας πως το κράτος τους σπούδασε (σ.σ τους γιατρούς) τσάμπα και θα πρέπει να συμφωνήσουν με το παράλογο σχέδιό του για την πλήρη διάλυση των δημόσιων νοσοκομείων.

Στον Άδωνι Γεωργιάδη απάντησε με μια συγκλονιστική ανάρτηση ο Γιάννης Νάσιος, χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος και μέλος του ΔΣ του ΙΣΑ.

«Δυο λόγια, για να μπαίνουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση, γιατί ακούμε... τσάμπα σοφιστείες:
 
Τσάμπα, δεν σπούδασε κανείς, κανέναν!

Τσάμπα δεν σπούδασε κανένας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
 
Τον σπούδασαν οι φόροι των γονιών του και των παππούδων του.
 

Τσάμπα δεν έβγαλε κανείς τα μάτια του, διαβάζοντας νυχθημερόν, για να βρεθεί κάποιος περαστικός από μια Κρατική θέση, ώστε να τον προσβάλλει, χωρίς αυτός προηγουμένως να έχει πράξει το καθήκον που του ορίζει η κρατική του θέση», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Νάσιος.

Ο χειρουργός ωτοριλαρυγγολόγος περιγράφει την αγωνία, τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γιατροί κατά την άσκηση του λειτουργήματός τους και επισημαίνει προς την κυβέρνηση:

«Κύριοι της Κυβέρνησης και της κάθε Κυβέρνησης, πράξτε αυτό για το οποίο σας εξέλεξε ο ελληνικός λαός:
Να εργάζεστε για να δίνετε λύσεις στην Κοινωνία και τη Δημόσια Υγεία.
 

Τα νταηλίκια, δείχνουν μικρότητα, για να μην πω και ανικανότητα.

Οι βροντές τρομάζουν τα παιδιά και οι απειλές τους ανόητους, έλεγε ο Σωκράτης»...

ΑΥΓΗ

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: