3.7.24

Τα νέα πρόσωπα του Δούκα και ο Σπυρόπουλος...



Η δικηγόρος Άννα Παπαδοπούλου θα έχει κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του Χάρη Δούκα. Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο ΠΑΣΟΚ η δραστήρια ποινικολόγος είναι από τα νέα πρόσωπα που θα βγάλει μπροστά...

Πώς έμεινε ο Σπυρόπουλος γραμματέας

Σάββατο βράδυ έγινε η τελική συνεννόηση – τρόπος του λέγειν δηλαδή – του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Ανδρέα Σπυρόπουλο προκειμένου να παραμείνει ο τελευταίος στη θέση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.

Ο Σπυρόπουλος ήθελε να αποχωρήσει, αλλά ο πρόεδρος Νίκος δεν τον άφησε, φοβούμενος ότι σε μία ψηφοφορία για εκλογή γραμματέα θα είχε αρνητική καταγραφή στην κεντρική επιτροπή. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα την πλήρωνε η συμπαθέστατη Όλγα Μαρκογιαννάκη, την οποία σκεφτόταν να προωθήσει για γραμματέα στην περίπτωση που η αλλαγή ήταν αναπόφευκτη.
Ο Μανώλης και οι άλλοι – όλοι μαζί

Από τα παρασκήνια που μαθαίνω για τα πασοκικά, μου κάνουν πολλά πράγματα εντύπωση.

Για παράδειγμα έμαθα ότι στη μάζωξη που είχαν τα στελέχη του Δούκα την περασμένη εβδομάδα σε κεντρικό ξενοδοχείο, φάνηκε ότι η υποψηφιότητα του δημάρχου… ενώνει.

Παράδειγμα: Ήταν στη μάζωξη ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, αλλά και οι βασικοί του αντίπαλοι στην Ανατολική Αττική κατά την περσινή μάχη για τις βουλευτικές εκλογές, ήτοι ο Γιάννης Σμέρος, ο οποίος το 2021 στήριζε Ανδρουλάκη, αλλά και η Βάσια Αναστασίου, σκληρή «Λοβερδικιά» σε εκείνη τη σύγκρουση. Για τον Σωτήρη Ζώτο, επίσης υποψήφιο στην Ανατολική Αττική και μουτζαχεντίν παπανδρεϊκό, δεν γεννάται λόγος – πρώτος και καλύτερος στην αίθουσα.

Με άλλα λόγια, παραλίγο να εμφανιστεί ως και ο Χρήστος Σπίρτζης – της ίδιας εκλογικής περιφέρειας, αλλά άλλου κόμματος – που ψάχνει προορισμό, καθότι δεν αντέχει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλο θέμα βέβαια το ότι δεν θα τον δέχονταν...

Κάλχας - Το Ποντίκι  

Δεν υπάρχουν σχόλια: