25.7.24

ΣΥΡΙΖΑ: Σήμερα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας...



Σειρά τετ α τετ επαφών με βουλευτές είχε την Τετάρτη στο γραφείο του στην Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης, στον απόηχο της επεισοδιακής συνεδρίασης της ΚΟΕΣ...

και ενόψει της σημερινής συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στις 6.30 το απόγευμα, η οποία θα ξεκινήσει με ομιλία του προέδρου και θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των βουλευτών.

Η αρχή έγινε με την Όλγα Γεροβασίλη, με την οποία συνομίλησαν επί αρκετή ώρα, καθώς η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ‘Άρτας δεν θα παραστεί αύριο στη συνεδρίαση της Κ.Ο. λόγω του ότι θα βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε στη συνέχεια με τους βουλευτές Δράμας Θεόφιλο Ξανθόπουλο, Κοζάνης Καλλιόπη Βέτα, Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, Αρκαδίας Γιώργο Παπαηλιού, Α’ Θεσσαλονίκης Ράνια Θρασκιά, Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, Αργολίδας Γιώργο Γαβρήλο και Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστο Γιαννούλη. Οι συναντήσεις αυτού του τύπου θα συνεχιστούν και σήμερα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, το «Πρώτο Θέμα», αποφεύγει συστηματικά -για δεύτερη μέρα- να απαντήσει για την «ταμπακιέρα» που αποκάλυψε ο Στ.Κασσελάκης, με το σκανδαλώδες κούρεμα του δανείου του κατά 70%. Την τακτική της στρεψοδικίας υιοθέτησε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, παρέχοντας πλήρη κάλυψη στις επιθέσεις του εν λόγω Μέσου εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: