15.7.24

Κυριάκος όπως Νίκη και η γαλέρα ξεκινά...



Μέχρι τώρα τα έλεγε η Κεραμέως, τώρα τα υιοθετεί κι ο Μητσοτάκης τα περί μη κατάργησης του 5νθήμερου. Προφανώς για να καταλάβουμε πέραν πάσης αμφιβολίας πώς εκπονήθηκε το σχέδιο που εκτελεί – για μια φορά ακόμη- η πίστη στο Μαξίμου υπουργός...

Έτσι λοιπόν ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Δεν καταργείται η πενθήμερη εργασία και το 40ωρο στην Ελλάδα. Απλά δόθηκε η δυνατότητα για μια πρόσθετη βάρδια εργασίας σε συγκεκριμένους και ελάχιστους κλάδους της οικονομίας»!

Δηλαδή αν το δούμε από μια άλλη οπτική …δεν καταργείται το πενθήμερο αλλά κάποιοι εργοδότες μπορούν να απασχολούν τους εργαζόμενου εξαήμερο. Σε όποιον φαίνεται λογική αυτή η πρόταση μάλλον πρέπει να το κοιτάξει.

Θέμα χρόνου

Ήταν θέμα χρόνου κάποιος από την Νέα Δημοκρατία να το πει. Έ το είπε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης.

Σχολιάζοντας τις εκλογές στην Γαλλία ανέφερε: «Μια Γαλλία ακυβέρνητη και πολιτικά αδύναμη είναι πρόβλημα για ολόκληρη την Ευρώπη. Μια Γαλλία στα χέρια αντιευρωπαϊκών δυνάμεων είναι πανευρωπαϊκή κρίση».

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει κάποιοι ετοιμάζονται να παρουσιάσουν την νίκη της Αριστεράς στην Γαλλία, ως πηγή αναταραχών και προβλημάτων. (Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοια αντανακλαστικά).

Σε λίγο καιρό ο Μελανσόν θα ευθύνεται για την άνοδο των τιμών στην Ελλάδα. Να το θυμάστε…

Επισυνδέσεις - NEWS 24/7

Δεν υπάρχουν σχόλια: